کتاب لغت

fa ‫خرید ‬   »   gu કામ ચલાવો

‫51 [پنجاه و یک]‬

‫خرید ‬

‫خرید ‬

51 [એકાવન]

51 [Ēkāvana]

કામ ચલાવો

[kāma calāvō]

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی گجراتی بازی بیشتر
‫من می‌خواهم به کتابخانه بروم.‬ મારે પુસ્તકાલયમાં જવું છે. મારે પુસ્તકાલયમાં જવું છે. 1
m-r--pustakālaya-āṁ ja-u- c-ē. mārē pustakālayamāṁ javuṁ chē.
‫من می‌خواهم به کتاب فروشی بروم.‬ મારે બુક સ્ટોર પર જવું છે. મારે બુક સ્ટોર પર જવું છે. 1
M-r- --ka ---ra p--a j--uṁ-c-ē. Mārē buka sṭōra para javuṁ chē.
‫من می‌خواهم به کیوسک بروم.‬ મારે કિઓસ્ક પર જવું છે. મારે કિઓસ્ક પર જવું છે. 1
M-r- -i&-------k--par- ja--- -h-. Mārē ki'ōska para javuṁ chē.
‫من می‌خواهم یک کتاب به امانت بگیرم.‬ મારે એક પુસ્તક ઉધાર લેવું છે. મારે એક પુસ્તક ઉધાર લેવું છે. 1
M-rē -ka-p-stak- u-h--- lēvu--c-ē. Mārē ēka pustaka udhāra lēvuṁ chē.
‫من می‌خواهم یک کتاب بخرم.‬ મારે એક પુસ્તક ખરીદવું છે. મારે એક પુસ્તક ખરીદવું છે. 1
M--- ēka p--ta-a -harī--vu---h-. Mārē ēka pustaka kharīdavuṁ chē.
‫من می‌خواهم یک روزنامه بخرم.‬ મારે એક અખબાર ખરીદવું છે. મારે એક અખબાર ખરીદવું છે. 1
M--ē ēk- a-----ra k---īdavuṁ chē. Mārē ēka akhabāra kharīdavuṁ chē.
‫من می‌خواهم به کتابخانه بروم تا کتاب به امانت بگیرم.‬ હું પુસ્તક ઉધાર લેવા લાયબ્રેરીમાં જવા માંગુ છું. હું પુસ્તક ઉધાર લેવા લાયબ્રેરીમાં જવા માંગુ છું. 1
Huṁ -u--ak--ud--ra----- --------------avā-māṅ-u-c---. Huṁ pustaka udhāra lēvā lāyabrērīmāṁ javā māṅgu chuṁ.
‫من می‌خواهم به کتابفروشی بروم تا کتاب بخرم.‬ મારે પુસ્તક ખરીદવા બુકસ્ટોર પર જવું છે. મારે પુસ્તક ખરીદવા બુકસ્ટોર પર જવું છે. 1
M-rē--us-a-a kh-r-da------a-ṭōra -a-a-javu- ch-. Mārē pustaka kharīdavā bukasṭōra para javuṁ chē.
‫من می‌خواهم به کیوسک بروم تا روزنامه بخرم.‬ મારે અખબાર ખરીદવા કિઓસ્ક પર જવું છે. મારે અખબાર ખરીદવા કિઓસ્ક પર જવું છે. 1
Mār- akha-ār--k----dav- ki-----;ō-ka--ara --v-- -hē. Mārē akhabāra kharīdavā ki'ōska para javuṁ chē.
‫من می‌خواهم به عینک فروشی بروم.‬ મારે ઓપ્ટિશીયન પાસે જવું છે. મારે ઓપ્ટિશીયન પાસે જવું છે. 1
M----ōpṭi-īy--- p--ē j---ṁ -hē. Mārē ōpṭiśīyana pāsē javuṁ chē.
‫من می‌خواهم به سوپر مارکت بروم.‬ મારે સુપરમાર્કેટમાં જવું છે. મારે સુપરમાર્કેટમાં જવું છે. 1
Mā-ē su-----ā---ṭ--ā---a--- c--. Mārē suparamārkēṭamāṁ javuṁ chē.
‫من می‌خواهم به نانوایی بروم.‬ મારે બેકરીમાં જવું છે. મારે બેકરીમાં જવું છે. 1
Mār--bēk-rīm-- j-v-- -h-. Mārē bēkarīmāṁ javuṁ chē.
‫من می‌خواهم عینک بخرم.‬ મારે ચશ્મા ખરીદવા છે. મારે ચશ્મા ખરીદવા છે. 1
M-rē -aśmā-k-arī-a-ā ---. Mārē caśmā kharīdavā chē.
‫من می‌خواهم میوه و سبزی بخرم.‬ મારે ફળ અને શાકભાજી ખરીદવા છે. મારે ફળ અને શાકભાજી ખરીદવા છે. 1
Mār- -h--- -n--śāka-hā-ī --a-ī--vā ---. Mārē phaḷa anē śākabhājī kharīdavā chē.
‫من می‌خواهم نان صبحانه و نان بخرم.‬ મારે રોલ્સ અને બ્રેડ ખરીદવા છે. મારે રોલ્સ અને બ્રેડ ખરીદવા છે. 1
M--ē r-lsa---ē-------k-a-ī-a-----ē. Mārē rōlsa anē brēḍa kharīdavā chē.
‫من می‌خواهم به عینک فروشی بروم تا عینک بخرم.‬ મારે ચશ્મા ખરીદવા ઓપ્ટિશીયન પાસે જવું છે. મારે ચશ્મા ખરીદવા ઓપ્ટિશીયન પાસે જવું છે. 1
Mā-- c--m--k-a--da-ā ----ś--a-- pā-ē javuṁ c-ē. Mārē caśmā kharīdavā ōpṭiśīyana pāsē javuṁ chē.
‫من می‌خواهم به سوپر مارکت بروم تا میوه و سبزی بخرم.‬ મારે ફળ અને શાકભાજી ખરીદવા સુપરમાર્કેટમાં જવું છે. મારે ફળ અને શાકભાજી ખરીદવા સુપરમાર્કેટમાં જવું છે. 1
Mā-ē ph--a a-----kab-ā-ī-kha---a-- s--aram--kē-amāṁ-----ṁ ---. Mārē phaḷa anē śākabhājī kharīdavā suparamārkēṭamāṁ javuṁ chē.
‫من ‫می‌خواهم به نانوایی بروم تا نان صبحانه و نان بخرم.‬ હું રોલ્સ અને બ્રેડ ખરીદવા બેકરીમાં જવા માંગુ છું. હું રોલ્સ અને બ્રેડ ખરીદવા બેકરીમાં જવા માંગુ છું. 1
H-- r--sa --ē -r--a--h-rīd-vā -ēk-rī-āṁ j--- m---u----ṁ. Huṁ rōlsa anē brēḍa kharīdavā bēkarīmāṁ javā māṅgu chuṁ.

‫زبان اقلیت ها در اروپا‬

‫در اروپا به زبان های مختلف سخن گفته می شود.‬ ‫بسیاری از آنها زبان های هند و اروپایی هستند.‬ ‫علاوه بر زبان های بزرگ ملی، زبان های کوچکتر بسیاری نیز وجود دارند.‬ ‫آنها زبان های اقلیت هستند.‬ ‫زبان های اقلیت با زبان های رسمی متفاوت هستند.‬ ‫اما آنها لهجه نیستند.‬ ‫آنها زبان مهاجرین هم نیستند.‬ ‫زبانهای اقلیت همیشه جنبه قومی دارند.‬ ‫یعنی، زبان گروه های قومی خاص هستند.‬ ‫زبان های اقلیت تقریبا در همه کشوری اروپائی وجود دارند.‬ ‫این تعداد در اتحادیّه اروپا حدو 40 زبان را تشکیل می دهد.‬ ‫به بعضی از زبان های اقلیت ها تنها در یک کشور سخن گفته می شود.‬ ‫یک نمونه از این زبان ها زبان صربی در آلمان است.‬ ‫از سوی دیگر، افراد بسیاری در اروپا به زبان رومانیایی صحبت می کنند.‬ ‫زبان های اقلیت دارای وضعیت خاصی هستند.‬ ‫چون گروه نسبتا کوچکی به سخن آنها می گویند.‬ ‫این گروه ها توانائی تأسیس مدرسه برای خود را ندارند.‬ ‫همچنین برای آنها انتشار ادبیات خود نیز دشوار است.‬ ‫در نتیجه، بسیاری از زبان های اقلیت ها با خطر انقراض ربرو هستند.‬ ‫اتحادیّه اروپا خواهان حفظ زبان های اقلیت هاست.‬ ‫چون هر زبان بخش مهمی از فرهنگ و هویت یک گروه را تشکیل می دهد.‬ ‫برخی از کشورها مشترک المنافع نیستند و تنها به عنوان یک اقلیت وجود دارند.‬ ‫برنامه ها و طرح های مختلفی برای ترویج زبان خود دارند.‬ ‫امید می رود که فرهنگ گروه های قومی کوچکتر نیز حفظ شود.‬ ‫در هر حال، برخی از زبان های اقلیت ها به زودی محو می شوند.‬ ‫یکی از این زبان ها لیونیائی است که در استان لتونی به آن صحبت می شود.‬ ‫تنها 20 نفر افراد بومی به زبان لیونیائی صحبت می کنند.‬ ‫بدین ترتیب این زبان کوچکترین زبان در اروپاست.‬