کتاب لغت

fa ‫ضمائر ملکی 1‬   »   gu માલિકીનું સર્વનામ 1

‫66 [شصت و شش]‬

‫ضمائر ملکی 1‬

‫ضمائر ملکی 1‬

66 [છઠ્ઠી]

66 [Chaṭhṭhī]

માલિકીનું સર્વનામ 1

[mālikīnuṁ sarvanāma 1]

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی گجراتی بازی بیشتر
‫من – مال من‬ મારો મતલબ છે મારો મતલબ છે 1
m--ō -a-ala---c-ē mārō matalaba chē
‫من کلیدم را پیدا نمی‌کنم.‬ હું મારી ચાવી શોધી શકતો નથી. હું મારી ચાવી શોધી શકતો નથી. 1
h-ṁ mārī c-v- śō-h- ------ na-hī. huṁ mārī cāvī śōdhī śakatō nathī.
‫من بلیط اتوبوسم را پیدا نمی‌کنم.‬ મને મારી ટિકિટ મળી નથી. મને મારી ટિકિટ મળી નથી. 1
Manē---rī--ikiṭa -aḷī-nat-ī. Manē mārī ṭikiṭa maḷī nathī.
‫تو- مال تو‬ તમે તમારા તમે તમારા 1
Ta---t---rā Tamē tamārā
‫کلیدت را پیدا کردی؟‬ તમને તમારી ચાવી મળી? તમને તમારી ચાવી મળી? 1
t---n- -----ī--ā---ma-ī? tamanē tamārī cāvī maḷī?
‫بلیط اتوبوست را پیدا کردی؟‬ શું તમને તમારી ટિકિટ મળી? શું તમને તમારી ટિકિટ મળી? 1
Śu- ta---ē--a-----ṭi---- --ḷī? Śuṁ tamanē tamārī ṭikiṭa maḷī?
‫او(مرد)- مال او‬ તે છે તે છે 1
T- --ē Tē chē
‫می‌دانی کلید او کجاست؟‬ શું તમે જાણો છો કે તેની ચાવી ક્યાં છે? શું તમે જાણો છો કે તેની ચાવી ક્યાં છે? 1
śuṁ -am---ā-ō--h--kē--ēn------ -yāṁ -hē? śuṁ tamē jāṇō chō kē tēnī cāvī kyāṁ chē?
‫می‌دانی بلیط اتوبوسش کجاست؟‬ શું તમે જાણો છો કે તેની ટિકિટ ક્યાં છે? શું તમે જાણો છો કે તેની ટિકિટ ક્યાં છે? 1
Śu---a-- jā-- c-- -- tēnī-ṭi-iṭa -yāṁ -h-? Śuṁ tamē jāṇō chō kē tēnī ṭikiṭa kyāṁ chē?
‫او(زن)- مال او‬ તેણી - તેણી તેણી - તેણી 1
T-ṇī -----ī Tēṇī - tēṇī
‫پولش گم شده است.‬ તમારા પૈસા ગયા. તમારા પૈસા ગયા. 1
ta-ā-ā pa--ā ga--. tamārā paisā gayā.
‫و ‫کارت اعتباریش هم گم شده است.‬ અને તેનું ક્રેડિટ કાર્ડ પણ ગયું છે. અને તેનું ક્રેડિટ કાર્ડ પણ ગયું છે. 1
A-ē--ē----k-ē--ṭa -ā----p-ṇ- g-----c--. Anē tēnuṁ krēḍiṭa kārḍa paṇa gayuṁ chē.
‫ما – مال ما‬ અમે અમારા અમે અમારા 1
A-ē-a--rā Amē amārā
‫پدربزرگمان مریض است.‬ અમારા દાદા બીમાર છે. અમારા દાદા બીમાર છે. 1
amār- ---ā -ī--r- c-ē. amārā dādā bīmāra chē.
‫مادربزرگمان سالم است.‬ અમારી દાદી સ્વસ્થ છે. અમારી દાદી સ્વસ્થ છે. 1
Am-rī -----sv--th--c-ē. Amārī dādī svastha chē.
‫شما (جمع) – مال شما‬ તમે તમારું તમે તમારું 1
Ta-- -amāruṁ Tamē tamāruṁ
‫بچه‌ها، پدرتان کجاست؟‬ બાળકો, તમારા પપ્પા ક્યાં છે? બાળકો, તમારા પપ્પા ક્યાં છે? 1
bāḷ--ō,--a---ā -ap-ā ---- chē? bāḷakō, tamārā pappā kyāṁ chē?
‫بچه‌ها، مادرتان کجاست؟‬ બાળકો, તમારી મમ્મી ક્યાં છે? બાળકો, તમારી મમ્મી ક્યાં છે? 1
Bāḷ-k-, ---ār- ---&-po--m- k-------? Bāḷakō, tamārī mam'mī kyāṁ chē?

‫زبان خلاق‬

‫امروز، خلاقیت یکی از ویژگی های مهم است.‬ ‫هر کس می خواهد خلاق باشد.‬ ‫زیرا افراد خلاق هوشمند محسوب می شوند.‬ ‫زبان ما هم باید خلاق باشد.‬ ‫در گذشته، مردم سعی داشتند تا جائی که ممکن است درست صحبت کنند.‬ ‫امروز یک فرد باید هرچه خلاقانه تر صحبت کنند.‬ ‫تبلیغات و رسانه های جدید، نمونه هایی از این امر هستند.‬ ‫آنها نشان می دهند که چگونه می توان با زبان بازی کرد.‬ ‫در 50 سال گذشته اهمیّت خلاقیت بسیار افزایش یافته است.‬ ‫حتی تحقیقات نیز نسبت به این پدیده علاقمند هستند.‬ ‫روانشناسان، مربیان و فلاسفه فرایند خلاقیت را بررسی می کنند.‬ ‫خلاقیت به عنوان توانایی ایجاد یک چیز جدید تعریف شده است.‬ ‫بنابراین، یک گوینده خلاق اشکال جدید زبانی را خلق می کند.‬ ‫این اشکال جدید زبانی می توانند کلمات و یا ساختار دستوری باشند.‬ ‫با مطالعه در زبان خلاق، زبان شناسان می توانند چگونگی ایجاد تغییرات زبان را تشخیص دهند.‬ ‫اما همه کس عوامل جدید زبانی جدید را درک نمی کند.‬ ‫درک زبان خلاق، نیاز به دانش دارد.‬ ‫باید چگونگی کارکرد یک زبان را دانست.‬ ‫و باید با جهانی که در آن گوینده زندگی می کند آشنا بود.‬ ‫پس از آن است که می توان دریافت که آنها چه می خواهند بگویند.‬ ‫زبان عامیانه نوجوانان نمونه ای از این است.‬ ‫کودکان و نوجوانان همیشه در حال اختراع واژه های جدید هستند.‬ ‫بزرگسالان اغلب این کلمات را درک نمی کنند.‬ ‫اکنون، فرهنگ هائی در زمنیه زبان عامیانه نوجوانان منتشر شده است.‬ ‫اما این کلمات تنها پس از یک نسل منسوخ می شوند!‬ ‫امّا، زبان خلاق را می توان آموخت.‬ ‫مربیان دوره های متعدّدی از آن را ارائه می کنند.‬ ‫مهم ترین قاعده این زبان این است که همیشه: صدای درونی خود را فعّال سازید!‬