کتاب لغت

fa ‫حالت اضافه‬   »   gu જીનીટીવ

‫99 [نود و نه]‬

‫حالت اضافه‬

‫حالت اضافه‬

99 [નવ્વાણું]

99 [Navvāṇuṁ]

જીનીટીવ

[jīnīṭīva]

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی گجراتی بازی بیشتر
‫گربه دوست دخترم‬ મારી ગર્લફ્રેન્ડની બિલાડી મારી ગર્લફ્રેન્ડની બિલાડી 1
m----g---------ḍ-n--b-lā-ī mārī garlaphrēnḍanī bilāḍī
‫سگ دوست پسرم‬ મારા મિત્રનો કૂતરો મારા મિત્રનો કૂતરો 1
m--ā-mi--anō k-t--ō mārā mitranō kūtarō
‫اسباب بازی بچه‌هایم‬ મારા બાળકોના રમકડાં મારા બાળકોના રમકડાં 1
mārā---ḷ-k--ā -ama-aḍ-ṁ mārā bāḷakōnā ramakaḍāṁ
‫این پالتوی همکار من است.‬ આ મારા સાથીદારનો કોટ છે. આ મારા સાથીદારનો કોટ છે. 1
ā--ārā -ā---dāran- kōṭa-c-ē. ā mārā sāthīdāranō kōṭa chē.
‫این خودروی همکار (زن) من است.‬ આ મારા સાથીદારની કાર છે. આ મારા સાથીદારની કાર છે. 1
Ā-mā---sāthīd---nī kā-- c--. Ā mārā sāthīdāranī kāra chē.
‫این کار همکاران من است.‬ આ મારા સાથીદારોનું કામ છે. આ મારા સાથીદારોનું કામ છે. 1
Ā--ā---s---īd------ --ma c--. Ā mārā sāthīdārōnuṁ kāma chē.
‫دکمه ی پیراهن افتاده است (گم شده است).‬ શર્ટનું બટન બંધ છે. શર્ટનું બટન બંધ છે. 1
Ś-r----- ------ -an-ha-ch-. Śarṭanuṁ baṭana bandha chē.
‫کلید گاراژ گم شده است.‬ ગેરેજમાંથી ચાવી ગઈ છે. ગેરેજમાંથી ચાવી ગઈ છે. 1
Gērēja-ā---ī----ī ---a-o-;ī -hē. Gērējamānthī cāvī ga'ī chē.
‫کامپیوتر رئیس خراب است.‬ બોસનું કોમ્પ્યુટર તૂટી ગયું છે. બોસનું કોમ્પ્યુટર તૂટી ગયું છે. 1
B-san-- kō-p---a-- -ū-----y-ṁ---ē. Bōsanuṁ kōmpyuṭara tūṭī gayuṁ chē.
‫والدین دختر چه کسانی هستند؟‬ છોકરીના માતા-પિતા કોણ છે? છોકરીના માતા-પિતા કોણ છે? 1
C-ōk-r-nā-mā-ā-pi-----ṇ--c-ē? Chōkarīnā mātā-pitā kōṇa chē?
‫چطور به خانه ی والدین او بروم؟‬ હું તેના માતાપિતાના ઘરે કેવી રીતે જઈ શકું? હું તેના માતાપિતાના ઘરે કેવી રીતે જઈ શકું? 1
Huṁ--ē-ā------it--- g-a-----vī-rīt--ja---o--ī-śa---? Huṁ tēnā mātāpitānā gharē kēvī rītē ja'ī śakuṁ?
‫خانه در انتهای خیابان قرار دارد.‬ ઘર શેરીના છેડે છે. ઘર શેરીના છેડે છે. 1
Gh-ra --r--ā--h--ē ch-. Ghara śērīnā chēḍē chē.
‫پایتخت سوئیس چه نام دارد؟‬ સ્વિત્ઝર્લેન્ડની રાજધાનીનું નામ શું છે? સ્વિત્ઝર્લેન્ડની રાજધાનીનું નામ શું છે? 1
S-i---ar-ēn--n----j----n--u- --ma ś-ṁ--h-? Svitjharlēnḍanī rājadhānīnuṁ nāma śuṁ chē?
‫عنوان کتاب چیست؟‬ પુસ્તકનું શીર્ષક શું છે? પુસ્તકનું શીર્ષક શું છે? 1
P--t--------ī-ṣa-a --ṁ----? Pustakanuṁ śīrṣaka śuṁ chē?
‫اسم بچه‌های همسایه چیست؟‬ પડોશીઓના બાળકોના નામ શું છે? પડોશીઓના બાળકોના નામ શું છે? 1
P-----&--os;ō---bāḷ---n- n-----uṁ-c--? Paḍōśī'ōnā bāḷakōnā nāma śuṁ chē?
‫تعطیلات مدرسه ی بچه‌ها چه موقع است؟‬ બાળકોની શાળામાં રજાઓ ક્યારે છે? બાળકોની શાળામાં રજાઓ ક્યારે છે? 1
Bā-ak----śāḷ--āṁ---j-&-p--;ō --ār- ---? Bāḷakōnī śāḷāmāṁ rajā'ō kyārē chē?
‫ساعت ویزیت دکتر چه زمانهایی است؟‬ ડૉક્ટરની ઓફિસનો સમય ક્યારે છે? ડૉક્ટરની ઓફિસનો સમય ક્યારે છે? 1
Ḍ-k-a-a-- -phisanō-sam-ya ---rē c--? Ḍŏkṭaranī ōphisanō samaya kyārē chē?
‫ساعات کاری موزه چه زمان هایی است؟‬ મ્યુઝિયમ ખુલવાનો સમય શું છે? મ્યુઝિયમ ખુલવાનો સમય શું છે? 1
M-u-h----a k-u--vān- -------śuṁ chē? Myujhiyama khulavānō samaya śuṁ chē?

‫تمرکز بیشتر = یادگیری بهتر‬

‫در هنگام یادگیری باید تمرکز کنیم.‬ ‫همه توجه ما باید به یک چیز باشد.‬ ‫قدرت تمرکز، ذاتی نیست.‬ ‫اوّل باید بیاموزیم که چگونه تمرکز کنیم.‬ ‫این امر معمولا در مهد کودک یا مدرسه رخ می دهد.‬ ‫در سن شش سالگی، کودکان می توانند به مدت حدود 15 دقیقه تمرکز کنند.‬ ‫نوجوانان 14 ساله می توانند دو برابر این مدّت تمرکز کنند.‬ ‫مدّت تمرکز بزرگسالان، حدود 45 دقیقه طول می کشد.‬ ‫بعد از مدّت زمان مشخصی به تدریج از تمرکز کاسته می شود.‬ ‫پس از آن خواننده علاقه خود را نسبت به موضوع از دست می دهد.‬ ‫آنها همچنین می توانند خسته شوند و یا تحت فشار روانی قرار گیرند.‬ ‫در نتیجه، مطالعه مشکل تر می شود.‬ ‫حافظه هم نمی تواند مطالب را به خوبی حفظ کند.‬ ‫امّا، فرد می تواند تمرکز خود را افزایش دهد!‬ ‫این بسیار مهم است که شما قبل از مطالعه به اندازه کافی استراحت کرده باشید.‬ ‫کسی که خسته است تنها می تواند برای یک مدّت کوتاه تمرکز کند.‬ ‫زمانی که خسته هستیم مغز ما اشتباه می کند.‬ ‫احساسات ما نیز بر تمرکز اثر دارد.‬ ‫کسی که می خواهد به طور موٍثر مطلبی را یاد بگیرد باید فکرش آزاد باشد.‬ ‫احساسات بیش از حد مثبت یا منفی مانع موفقیت یادگیری می شود.‬ ‫البته، یک فرد همیشه نمی تواند احساسات خود را کنترل کند.‬ ‫اما شما می توانید سعی کنید آنها را هنگام مطالعه نادیده بگیرید.‬ ‫کسی که می خواهد تمرکز کند، باید انگیزه داشته باشد.‬ ‫ما همیشه باید در هنگام مطالعه هدفی در ذهن داشته باشیم.‬ ‫پس از آن مغز ما آماده تمرکز است.‬ ‫وجود یک محیط آرام نیز برای تمرکز مهم است.‬ ‫و: شما باید در هنگاه مطالعه برای این که بیدار بمانید مقدار زیادی آب بنوشید.‬ ‫کسی که همه این مطالب را در ذهن داشته باشد مسلما می تواند برای مدّت طولانی تری تمرکز کند.‬