© Vaaseenaa | Dreamstime.com
© Vaaseenaa | Dreamstime.com

Научите грузијски бесплатно

Научите грузијски брзо и лако уз наш курс језика „Грузијски за почетнике“.

sr српски   »   ka.png ქართული

Научите грузијски - прве речи
Здраво! გამარჯობა!
Добар дан! გამარჯობა!
Како сте? / Како си? როგორ ხარ?
Довиђења! ნახვამდის!
До ускоро! დროებით!

Зашто бисте учили грузијски?

Учење грузијског језика може бити узбудљиво и обогаћујуће искуство. Ово је језик са дугом историјом и јединственом абецедом која је стара више од 1500 година. Следећа предност је да владање грузијским језиком омогућава директан приступ богатој грузијској култури и историји. Кроз језик, могуће је боље разумети обичаје, традиције и вредности ове земље.

Учење грузијског је такође важно за пословне могућности. Грузија је земља са растућом економијом, а владање језиком може вам помоћи да искористите ове могућности. Ово је такође добар начин да подстакнете свој мозак. Учење новог језика је велика ментална вежба која побољшава когнитивне способности.

Учење грузијског такође може обогатити ваша путовања. Уместо да се ослањате на преводиоце или енглески језик, можете комуницирати директно са местима и испитати аутентичну грузијску културу. Поврх тога, грузијски је изазован језик за учење, али и један који пружа велико задовољство. Свладавање овог језика је значајан успех и може подстакнути вашу самопоузданост.

Следећи резон, грузијски је јединствен језик који не припада ниједној језичкој фамилији. Ова уникатност прави га занимљивим за изучавање и изазива културну свест. Учење грузијског језика је инвестиција која се исплати. Иако је изазован, ово је пут који вреди предузети, а предности су многобројне и разноврсне.

Чак и грузијски почетници могу ефикасно научити грузијски са „50ЛАНГУАГЕС“ кроз практичне реченице. Прво ћете упознати основне структуре језика. Примери дијалога вам помажу да се изразите на страном језику. Предзнање није потребно.

Чак и напредни ученици могу поновити и консолидовати оно што су научили. Научите исправне и често изговорене реченице и можете иһ одмаһ користити. Моћи ћете да комуницирате у свакодневним ситуацијама. Искористите паузу за ручак или време у саобраћају да научите неколико минута грузијског. Учите како у покрету тако и код куће.