© Vvo | Dreamstime.com

Вивчайте датську мову безкоштовно

Вивчайте датську швидко й легко за допомогою нашого мовного курсу «Данська для початківців».

uk українська   »   da.png Dansk

Вивчайте датську - перші слова
Привіт! Hej!
Доброго дня! Goddag!
Як справи? Hvordan går det?
До побачення! På gensyn.
До зустрічі! Vi ses!

Чому варто вивчати датську?

Вивчення данської мови може бути цікавим і корисним досвідом. Це офіційна мова Данії, країни з високим рівнем життя. Знання данської відкриває нові професійні можливості. Данія має сильну економіку та велику кількість міжнародних компаній, що шукають багатомовних працівників. Данська мова для початківців є одним із понад 50 безкоштовних мовних пакетів, які ви можете отримати у нас. «50LANGUAGES» — це ефективний спосіб безкоштовно вивчати датську онлайн. Наші навчальні матеріали для курсу данської мови доступні як онлайн, так і у вигляді програм для iPhone та Android.

Данська мова є скандинавською мовою, тому вивчення її може допомогти вам зрозуміти інші скандинавські мови, такі як норвезьку або шведську. Данська культура, відома своєю літературою, кіно та дизайном, є ще одною причиною вивчати данську мову. Знаючи мову, ви зможете глибше проникнути в цю культуру. З цим курсом ви можете вивчати датську мову самостійно - без викладача та без мовної школи! Уроки чітко структуровані і допоможуть досягти поставлених цілей.

Вивчення данської мови підвищує ваші когнітивні здібності. Воно стимулює мозок, покращує пам‘ять та концентрацію, а також сприяє розвитку міжкультурного розуміння. Данія є популярним туристичним напрямком. Знання данської допоможе вам краще спілкуватися з місцевим населенням та в повній мірі насолоджуватися своїм відвідуванням країни. Швидко вивчайте датську за допомогою 100 уроків данської мови, упорядкованих за темами. Аудіофайли MP3 для уроків були озвучені носіями данської мови. Вони допомагають покращити вашу вимову.

Данці дуже позитивно ставляться до того, що іноземці вивчають їх мову. Це зміцнить ваші відносини з місцевими жителями та зробить ваше перебування в Данії більш приємним. Тому не зволікайте, почніть вивчення данської мови сьогодні. Ви отримаєте не лише нові знання та навички, але й можливість відкрити для себе нову культуру та перспективи.

Навіть датські початківці можуть ефективно вивчати датську за допомогою «50LANGUAGES» за допомогою практичних речень. Спочатку ви познайомитеся з основними структурами мови. Зразки діалогів допоможуть вам висловитися іноземною мовою. Попередні знання не потрібні.

Навіть просунуті учні можуть повторити та закріпити вивчене. Ви вивчаєте правильні та часто вимовлені речення, і можете їх використовувати негайно. Ви зможете спілкуватися в повсякденних ситуаціях. Використовуйте перерву на обід або час у пробках, щоб вивчити кілька хвилин данської мови. Ви навчаєтесь як у дорозі, так і вдома.