© lyricsai - stock.adobe.com | Learn Korean. Korean language translated into languages of the world. Vector educational backdrop.

Вивчайте корейську безкоштовно

Вивчайте корейську швидко й легко за допомогою нашого мовного курсу «Корейська для початківців».

uk українська   »   ko.png 한국어

Вивчайте корейську - перші слова
Привіт! 안녕! annyeong!
Доброго дня! 안녕하세요! annyeonghaseyo!
Як справи? 잘 지내세요? jal jinaeseyo?
До побачення! 안녕히 가세요! annyeonghi gaseyo!
До зустрічі! 곧 만나요! god mannayo!

Чому варто вивчати корейську?

Вивчення корейської мови може бути захоплюючим викликом. Корея - це країна з багатою історією та яскравою культурою. Освоєння корейської допоможе вам глибше зрозуміти цю унікальну культуру. Від традиційної музики до сучасної кіноіндустрії, корейська культура має багато для дослідження. Корейська для початківців — один із понад 50 безкоштовних мовних пакетів, які ви можете отримати у нас. «50LANGUAGES» — це ефективний спосіб безкоштовно вивчати корейську онлайн. Наші навчальні матеріали для курсу корейської мови доступні як онлайн, так і у вигляді програм для iPhone та Android.

Також, Корея - це одна з найбільших економік світу. Знання корейської можуть підвищити ваші професійні можливості, особливо в галузі технологій та експорту. Вивчення корейської може збагатити ваші подорожі. Корея - це країна з чудовими пам‘ятками, гастрономічними особливостями та гостинними людьми. З цим курсом ви зможете вивчити корейську мову самостійно - без викладача і без мовної школи! Уроки чітко структуровані і допоможуть досягти поставлених цілей.

Проте, вивчення корейської - це також інтелектуальний виклик. Це може покращити ваші когнітивні навички, пам‘ять та здатність до аналізу. Крім того, корейська мова відрізняється від багатьох інших. Вона має унікальну систему письма, яка розроблена логічно і систематично. Швидко вивчайте корейську за допомогою 100 уроків корейської мови, упорядкованих за темами. Аудіофайли MP3 для уроків були озвучені носіями корейської мови. Вони допомагають покращити вашу вимову.

Вивчення корейської також може підвищити вашу унікальність. Не багато людей володіють цією мовою, що може виділити вас з-поміж інших. Отже, корейська мова може відкрити перед вами нові горизонти, покращити ваші культурні знання, професійні можливості та життєвий досвід.

Навіть початківці корейці можуть ефективно вивчати корейську за допомогою «50LANGUAGES» за допомогою практичних речень. Спочатку ви познайомитеся з основними структурами мови. Зразки діалогів допоможуть вам висловитися іноземною мовою. Попередні знання не потрібні.

Навіть просунуті учні можуть повторити та закріпити вивчене. Ви вивчаєте правильні та часто вимовлені речення, і можете їх використовувати негайно. Ви зможете спілкуватися в повсякденних ситуаціях. Використовуйте обідню перерву або час у пробках, щоб вивчити кілька хвилин корейської мови. Ви навчаєтесь як у дорозі, так і вдома.