© Snehitdesign | Dreamstime.com

Вивчайте телугу безкоштовно

Вивчайте телугу швидко й легко за допомогою нашого мовного курсу «Телугу для початківців».

uk українська   »   te.png తెలుగు

Вивчайте телугу - перші слова
Привіт! నమస్కారం! Namaskāraṁ!
Доброго дня! నమస్కారం! Namaskāraṁ!
Як справи? మీరు ఎలా ఉన్నారు? Mīru elā unnāru?
До побачення! ఇంక సెలవు! Iṅka selavu!
До зустрічі! మళ్ళీ కలుద్దాము! Maḷḷī kaluddāmu!

Що особливого в мові телугу?

Телугу – це одна з класичних мов Індії, що має багатий культурний спадок. Її унікальність виявляється в декількох аспектах. В першу чергу, абетка телугу має власну систему написання, відрізняючись від інших дравідійських мов. Це створює унікальний вигляд письма. Телугу для початківців – це один із понад 50 безкоштовних мовних пакетів, які ви можете отримати у нас. «50LANGUAGES» — це ефективний спосіб безкоштовно вивчити телугу онлайн. Наші навчальні матеріали для курсу телугу доступні як онлайн, так і у вигляді програм для iPhone та Android.

Мова телугу відрізняється великою кількістю звуків. Це робить її мелодійною і виразною, надаючи виразності вимові. Інша особливість полягає в тому, що телугу має систему політонів, яка відрізняє її від багатьох інших індійських мов. З цим курсом ви можете вивчити телугу самостійно - без викладача і без мовної школи! Уроки чітко структуровані і допоможуть досягти поставлених цілей.

Також у телугу існує велика кількість формальних і неформальних форм звертання. Це відображає глибоко вкорінені в індійському суспільстві соціальні відносини. Граматика телугу є досить складною, з великою кількістю часів і відмінків. Це робить її виключно гнучкою в експресії. Швидко вивчайте телугу за допомогою 100 уроків мови телугу, упорядкованих за темами. Аудіофайли MP3 для уроків були озвучені носіями телугу. Вони допомагають покращити вашу вимову.

Телугу має велику кількість слів, які походять від санскриту. Це свідчить про багатий історичний та культурний контекст мови. Особливість телугу в тому, що вона має багато словосполучень та фразеологізмів. Це надає мові багатий семантичний контекст і виразність.

Навіть початківці телугу можуть ефективно вивчати телугу за допомогою «50LANGUAGES» за допомогою практичних речень. Спочатку ви познайомитеся з основними структурами мови. Зразки діалогів допоможуть вам висловитися іноземною мовою. Попередні знання не потрібні.

Навіть просунуті учні можуть повторити та закріпити вивчене. Ви вивчаєте правильні та часто вимовлені речення, і можете їх використовувати негайно. Ви зможете спілкуватися в повсякденних ситуаціях. Використовуйте обідню перерву або час у пробках, щоб вивчити кілька хвилин телугу. Ви навчаєтесь як у дорозі, так і вдома.