Словарь
зыгъэпсэфыгъу »
ஓய்வு நேரம்
தூண்டிலாளர்
tūṇṭilāḷar
пцэжъыяш
пцэжъыяш
தூண்டிலாளர்
tūṇṭilāḷar
மீன் காட்சியகம்
mīṉ kāṭciyakam
аквариум
аквариум
மீன் காட்சியகம்
mīṉ kāṭciyakam
குளியல் துண்டு
kuḷiyal tuṇṭu
нэIаплъэкI
нэIаплъэкI
குளியல் துண்டு
kuḷiyal tuṇṭu
கடற்கரைப் பந்து
kaṭaṟkaraip pantu
тыгъэзегъэупIэм ущырыджэгунэм гъэпщыгъэ Iагуау
тыгъэзегъэупIэм ущырыджэгунэм гъэпщыгъэ Iагуау
கடற்கரைப் பந்து
kaṭaṟkaraip pantu
வயிற்றை அசைத்து ஆடும் நடனம்
vayiṟṟai acaittu āṭum naṭaṉam
ныбэ къашъу, кIэнтIыIу къэгъашъу
ныбэ къашъу, кIэнтIыIу къэгъашъу
வயிற்றை அசைத்து ஆடும் நடனம்
vayiṟṟai acaittu āṭum naṭaṉam
விளையாட்டுப் பலகை
viḷaiyāṭṭup palakai
шахмэт пхъэмбгъу
шахмэт пхъэмбгъу
விளையாட்டுப் பலகை
viḷaiyāṭṭup palakai
பந்துவீச்சு
pantuvīccu
боулинг
боулинг
பந்துவீச்சு
pantuvīccu
இழுவைக் கார்
iḻuvaik kār
кIэшIэгъэ гъогу, кIэпсэшхо гъогу
кIэшIэгъэ гъогу, кIэпсэшхо гъогу
இழுவைக் கார்
iḻuvaik kār
முகாமிடுதல்
mukāmiṭutal
кемпинг
кемпинг
முகாமிடுதல்
mukāmiṭutal
முகாம் அடுப்பு
mukām aṭuppu
газ хьаку
газ хьаку
முகாம் அடுப்பு
mukām aṭuppu
படகுப் பயணம்
paṭakup payaṇam
каноэмкIэ зекIон
каноэмкIэ зекIон
படகுப் பயணம்
paṭakup payaṇam
சீட்டாட்டம்
cīṭṭāṭṭam
карт ешIэн
карт ешIэн
சீட்டாட்டம்
cīṭṭāṭṭam
களியாட்டம்
kaḷiyāṭṭam
карнавал
карнавал
களியாட்டம்
kaḷiyāṭṭam
கரூசல்
karūcal
шыкъечъэкI
шыкъечъэкI
கரூசல்
karūcal
சிற்பம்
ciṟpam
хэупкIыныр, хэбзыкIыныр
хэупкIыныр, хэбзыкIыныр
சிற்பம்
ciṟpam
சதுரங்க விளையாட்டு
caturaṅka viḷaiyāṭṭu
шахмат
шахмат
சதுரங்க விளையாட்டு
caturaṅka viḷaiyāṭṭu
சதுரங்கக் காய்
caturaṅkak kāy
шахмат кIэн
шахмат кIэн
சதுரங்கக் காய்
caturaṅkak kāy
துப்பறியும் நாவல்
tuppaṟiyum nāval
детектив роман
детектив роман
துப்பறியும் நாவல்
tuppaṟiyum nāval
குறுக்கெழுத்துப் புதிர்
kuṟukkeḻuttup putir
кроссворд
кроссворд
குறுக்கெழுத்துப் புதிர்
kuṟukkeḻuttup putir
பகடைக்காய்
pakaṭaikkāy
кубцIыкIу
кубцIыкIу
பகடைக்காய்
pakaṭaikkāy
சாய்வு நாற்காலி
cāyvu nāṟkāli
шезлонг, тахътэ
шезлонг, тахътэ
சாய்வு நாற்காலி
cāyvu nāṟkāli
காற்று இரப்பர்படகு
kāṟṟu irapparpaṭaku
хьэшъо къошъо гъэпщыгъ
хьэшъо къошъо гъэпщыгъ
காற்று இரப்பர்படகு
kāṟṟu irapparpaṭaku
டிஸ்கோதே
ṭiskōtē
дискотек
дискотек
டிஸ்கோதே
ṭiskōtē
டோமினோக்கள்
ṭōmiṉōkkaḷ
домино
домино
டோமினோக்கள்
ṭōmiṉōkkaḷ
பூத்தையல்
pūttaiyal
хэдыкIыгъ
хэдыкIыгъ
பூத்தையல்
pūttaiyal
பொருட்காட்சி
poruṭkāṭci
лъэпкъ мэфэкI
лъэпкъ мэфэкI
பொருட்காட்சி
poruṭkāṭci
ராட்டினம்
rāṭṭiṉam
зызыщаплъыхьэрэ щэрэхъышху
зызыщаплъыхьэрэ щэрэхъышху
ராட்டினம்
rāṭṭiṉam
வாண வேடிக்கைகள்
vāṇa vēṭikkaikaḷ
фейерверк, мэшIозэхэчъ топ
фейерверк, мэшIозэхэчъ топ
வாண வேடிக்கைகள்
vāṇa vēṭikkaikaḷ
விளையாட்டு
viḷaiyāṭṭu
джэгукIэ
джэгукIэ
விளையாட்டு
viḷaiyāṭṭu
குழி பந்தாட்டம்
kuḻi pantāṭṭam
гольф джэгукI
гольф джэгукI
குழி பந்தாட்டம்
kuḻi pantāṭṭam
சைனீஸ் செக்கர்ஸ்
caiṉīs cekkars
къуапэхэр, къогъухэр
къуапэхэр, къогъухэр
சைனீஸ் செக்கர்ஸ்
caiṉīs cekkars
நடைப் பயணம்
naṭaip payaṇam
поход
поход
நடைப் பயணம்
naṭaip payaṇam
பொழுது போக்கு
poḻutu pōkku
хобби
хобби
பொழுது போக்கு
poḻutu pōkku
விடுமுறை
viṭumuṟai
гъэпсэфыгъу
гъэпсэфыгъу
விடுமுறை
viṭumuṟai
ஓய்வு நேரம்
ōyvu nēram
Iоф зыщамышIэрэ уахът
Iоф зыщамышIэрэ уахът
ஓய்வு நேரம்
ōyvu nēram
தறி
taṟi
шэкI зэрашъэрэ хъупкъ
шэкI зэрашъэрэ хъупкъ
தறி
taṟi
மிதி படகு
miti paṭaku
псым зэрыщызекIохэрэ кушъхьфачъ
псым зэрыщызекIохэрэ кушъхьфачъ
மிதி படகு
miti paṭaku
படப் புத்தகம்
paṭap puttakam
сурэтхэр дэтэу шIыгъэ тхылъ
сурэтхэр дэтэу шIыгъэ тхылъ
படப் புத்தகம்
paṭap puttakam
விளையாட்டு மைதானம்
viḷaiyāṭṭu maitāṉam
джэгупIэ
джэгупIэ
விளையாட்டு மைதானம்
viḷaiyāṭṭu maitāṉam
விளையாட்டுச் சீட்டு
viḷaiyāṭṭuc cīṭṭu
джэголъэ карт
джэголъэ карт
விளையாட்டுச் சீட்டு
viḷaiyāṭṭuc cīṭṭu
புதிர்
putir
дезыгъэгупшысэрэр
дезыгъэгупшысэрэр
புதிர்
putir
இளைப்பாறுதல்
iḷaippāṟutal
зыгъэпсэфыгъо
зыгъэпсэфыгъо
இளைப்பாறுதல்
iḷaippāṟutal
உணவகம்
uṇavakam
шхапIэ, ресторан
шхапIэ, ресторан
உணவகம்
uṇavakam
ஆடு குதிரை
āṭu kutirai
шыхъэрен
шыхъэрен
ஆடு குதிரை
āṭu kutirai
சூதாட்ட சுழல் வட்டு
cūtāṭṭa cuḻal vaṭṭu
рулетк
рулетк
சூதாட்ட சுழல் வட்டு
cūtāṭṭa cuḻal vaṭṭu
சாய்ந்தாடு
cāyntāṭu
хъэрен
хъэрен
சாய்ந்தாடு
cāyntāṭu
கேளிக்கை கண்காட்சி
kēḷikkai kaṇkāṭci
къэгъэлъэгъон
къэгъэлъэгъон
கேளிக்கை கண்காட்சி
kēḷikkai kaṇkāṭci
சறுக்குப் பலகை
caṟukkup palakai
скейтборд
скейтборд
சறுக்குப் பலகை
caṟukkup palakai
பனிச்சறுக்கு உயர்த்தி
paṉiccaṟukku uyartti
псыкъурычъэхэр (бгым) зэрыдахьыехэрэр
псыкъурычъэхэр (бгым) зэрыдахьыехэрэр
பனிச்சறுக்கு உயர்த்தி
paṉiccaṟukku uyartti
தூங்கு பை
tūṅku pai
зыщычъыехэрэ дзыу
зыщычъыехэрэ дзыу
தூங்கு பை
tūṅku pai
பார்வையாளர்
pārvaiyāḷar
еплърэр, зылъэгъурэр
еплърэр, зылъэгъурэр
பார்வையாளர்
pārvaiyāḷar
நீச்சல் குளம்
nīccal kuḷam
бассейн, псыIычъыпIэшху
бассейн, псыIычъыпIэшху
நீச்சல் குளம்
nīccal kuḷam
மேசைக் கால்பந்து
mēcaik kālpantu
столкIыIу футбол
столкIыIу футбол
மேசைக் கால்பந்து
mēcaik kālpantu
கூடாரம்
kūṭāram
щэтыр, чэтэнгъэIагъэ
щэтыр, чэтэнгъэIагъэ
கூடாரம்
kūṭāram
சுற்றுலா பயணி
cuṟṟulā payaṇi
турист
турист
சுற்றுலா பயணி
cuṟṟulā payaṇi
விடுமுறைக் காலம்
viṭumuṟaik kālam
зыгъэпсэфыгъу
зыгъэпсэфыгъу
விடுமுறைக் காலம்
viṭumuṟaik kālam
நடைப் பயிற்சி
naṭaip payiṟci
къэкIухьаныр, зыгъэжьыбгъэон
къэкIухьаныр, зыгъэжьыбгъэон
நடைப் பயிற்சி
naṭaip payiṟci
விலங்கு காட்சி சாலை
vilaṅku kāṭci cālai
зоопарк
зоопарк
விலங்கு காட்சி சாலை
vilaṅku kāṭci cālai