Словарь

ad финансхэр   »   ta நிதி

банкомат

ஏடிஎம்

ēṭi'em
банкомат
счет

கணக்கு

kaṇakku
счет
банк

வங்கி

vaṅki
банк
банкнот

கரென்ஸி நோட்டு

kareṉsi nōṭṭu
банкнот
чек

காசோலை

kācōlai
чек
класс

ரஸீது மெஷின்

rasītu meṣiṉ
класс
ахъщ, ахъщэжъгъэй

நாணயம்

nāṇayam
ахъщ, ахъщэжъгъэй
валют

கரென்ஸி நோட்டுக்கள்

kareṉsi nōṭṭukkaḷ
валют
алмаз

வைரம்

vairam
алмаз
доллар

டாலர்

ṭālar
доллар
тын

நன்கொடை

naṉkoṭai
тын
еврэ

யூரோ

yūrō
еврэ
ахъщэ хъожьын курс

பணமாற்று விகிதம்

paṇamāṟṟu vikitam
ахъщэ хъожьын курс
дышъэ

தங்கம்

taṅkam
дышъэ
байныгъ

ஆடம்பரம்

āṭamparam
байныгъ
бэдзэр уас

நிலவு சந்தை விலை

nilavu cantai vilai
бэдзэр уас
членэу хэтыныгъ

உறுப்பினர்

uṟuppiṉar
членэу хэтыныгъ
ахъщэ

பணம்

paṇam
ахъщэ
процент

சதவிகிதம்

catavikitam
процент
копилк, ахъщэ угъоилъ

உண்டியல்

uṇṭiyal
копилк, ахъщэ угъоилъ
уасэр зытетхагъэр

விலைச் சீட்டு

vilaic cīṭṭu
уасэр зытетхагъэр
ахъщалъ

பணப்பை

paṇappai
ахъщалъ
квитанцие

இரசீது

iracītu
квитанцие
биржэ

பங்கு சந்தை

paṅku cantai
биржэ
сатыу, сатыу шIыныр

வர்த்தகம்

varttakam
сатыу, сатыу шIыныр
осэшхо зиIэ мылъку

பொக்கிஷம்

pokkiṣam
осэшхо зиIэ мылъку
ахъщалъ

பணப்பை

paṇappai
ахъщалъ
байныгъ

செல்வம்

celvam
байныгъ