Ordliste
Lær adjektiver – Gujarati

જીવંત
જીવંત ઘરની પરિદી
jīvanta
jīvanta gharanī paridī
levende
levende husfacader

ગોળ
ગોળ બોલ
gōḷa
gōḷa bōla
rund
den runde bold

ખોલાયેલું
ખોલાયેલું ડબ્બો
khōlāyēluṁ
khōlāyēluṁ ḍabbō
åben
den åbne kasse

અરંગો
અરંગો સ્નાનગૃહ
araṅgō
araṅgō snānagr̥ha
farveløs
det farveløse badeværelse

ખુલું
ખુલું પરદો
khuluṁ
khuluṁ paradō
åben
den åbne gardin

રાષ્ટ્રીય
રાષ્ટ્રીય ધ્વજ
rāṣṭrīya
rāṣṭrīya dhvaja
national
de nationale flag

કડાક
કડાક ચોકલેટ
kaḍāka
kaḍāka cōkalēṭa
bitter
bitter chokolade

ઉપલબ્ધ
ઉપલબ્ધ પવન ઊર્જા
upalabdha
upalabdha pavana ūrjā
tilgængelig
den tilgængelige vindenergi

લાજીવંત
લાજીવંત કન્યા
lājīvanta
lājīvanta kan‘yā
genert
en genert pige

ડરાવતો
ડરાવતો આવૃત્તિ
ḍarāvatō
ḍarāvatō āvr̥tti
uhyggelig
en uhyggelig fremtoning

જરૂરી
જરૂરી શીતળ ટાયર
jarūrī
jarūrī śītaḷa ṭāyara
nødvendig
den nødvendige vinterdækning
