Λεξιλόγιο
Μάθετε Επίθετα – Ταμίλ

துயரற்ற
துயரற்ற நீர்
tuyaraṟṟa
tuyaraṟṟa nīr
καθαρός
καθαρό νερό

திறந்த
திறந்த பர்தா
tiṟanta
tiṟanta partā
ανοιχτός
ο ανοιχτός κουρτινόξυλο

தாமதமான
தாமதமான வேலை
tāmatamāṉa
tāmatamāṉa vēlai
αργά
η αργή δουλειά

பேசாத
பேசாத பெண் குழந்தைகள்
pēcāta
pēcāta peṇ kuḻantaikaḷ
σιωπηλός
τα σιωπηλά κορίτσια

லேசான
லேசான பானம்
lēcāṉa
lēcāṉa pāṉam
απλός
το απλό ποτό

அதிகம்
அதிக பணம்
atikam
atika paṇam
πολύ
πολύ κεφάλαιο

அற்புதமான
அற்புதமான கோமேட்
aṟputamāṉa
aṟputamāṉa kōmēṭ
θαυμάσιος
ο θαυμάσιος κομήτης

சாத்தியமான
சாத்தியமான எதிர் பக்கம்
cāttiyamāṉa
cāttiyamāṉa etir pakkam
δυνατός
το δυνατό αντίθετο

முறுக்கமான
முறுக்கமான பானங்கள்
muṟukkamāṉa
muṟukkamāṉa pāṉaṅkaḷ
απόλυτος
απόλυτη ποσότητα ποτού

விலகினான
விலகினான ஜோடி
vilakiṉāṉa
vilakiṉāṉa jōṭi
διαζευγμένος
το διαζευγμένο ζευγάρι

அரிதான
அரிதான பாண்டா
aritāṉa
aritāṉa pāṇṭā
σπάνιος
ένα σπάνιο πάντα
