Vortprovizo
Grandaj bestoj »
பெரிய விலங்குகள்
முதலை
mutalai
la aligatoro
la aligatoro
முதலை
mutalai
கிளைமான்கள்
kiḷaimāṉkaḷ
la ramuro
la ramuro
கிளைமான்கள்
kiḷaimāṉkaḷ
பெருங்குரங்கு
peruṅkuraṅku
la paviano
la paviano
பெருங்குரங்கு
peruṅkuraṅku
ஒட்டகம்
oṭṭakam
la kamelo
la kamelo
ஒட்டகம்
oṭṭakam
சிறுத்தைப்புலி
ciṟuttaippuli
la gepardo
la gepardo
சிறுத்தைப்புலி
ciṟuttaippuli
முதலை
mutalai
la krokodilo
la krokodilo
முதலை
mutalai
டைனோசர்
ṭaiṉōcar
la dinosaŭro
la dinosaŭro
டைனோசர்
ṭaiṉōcar
ஒட்டைச்சிவிங்கி
oṭṭaicciviṅki
la ĝirafo
la ĝirafo
ஒட்டைச்சிவிங்கி
oṭṭaicciviṅki
மனிதக்குரங்கு
maṉitakkuraṅku
la gorilo
la gorilo
மனிதக்குரங்கு
maṉitakkuraṅku
நீர்யானை
nīryāṉai
la hipopotamo
la hipopotamo
நீர்யானை
nīryāṉai
கங்காரு
kaṅkāru
la kanguruo
la kanguruo
கங்காரு
kaṅkāru
சிறுத்தை
ciṟuttai
la leopardo
la leopardo
சிறுத்தை
ciṟuttai
அசாதாரன மிருகம்
acātāraṉa mirukam
la monstro
la monstro
அசாதாரன மிருகம்
acātāraṉa mirukam
தீக்கோழி
tīkkōḻi
la struto
la struto
தீக்கோழி
tīkkōḻi
துருவக் கரடி
turuvak karaṭi
la polusa urso
la polusa urso
துருவக் கரடி
turuvak karaṭi
காண்டாமிருகம்
kāṇṭāmirukam
la rinocero
la rinocero
காண்டாமிருகம்
kāṇṭāmirukam
ஆண் கலைமான்
āṇ kalaimāṉ
la cervo
la cervo
ஆண் கலைமான்
āṇ kalaimāṉ
கடற்பசு
kaṭaṟpacu
la rosmaro
la rosmaro
கடற்பசு
kaṭaṟpacu
காட்டு குதிரை
kāṭṭu kutirai
la sovaĝa ĉevalo
la sovaĝa ĉevalo
காட்டு குதிரை
kāṭṭu kutirai
வரிக்குதிரை
varikkutirai
la zebro
la zebro
வரிக்குதிரை
varikkutirai