Vortprovizo

eo Trinkaĵoj   »   ta பானங்கள்

la alkoholo

மது

matu
la alkoholo
la biero

பீர்

pīr
la biero
la bierbotelo

பீர் பாட்டில்

pīr pāṭṭil
la bierbotelo
la ĉapo

பாட்டில் மூடி

pāṭṭil mūṭi
la ĉapo
la kapuĉino

கப்புச்சினோ காபி

kappucciṉō kāpi
la kapuĉino
la ĉampano

ஷாம்பைன்

ṣāmpaiṉ
la ĉampano
la ĉampanglaso

ஷாம்பைன் கண்ணாடி

ṣāmpaiṉ kaṇṇāṭi
la ĉampanglaso
la koktelo

காக்டெய்ல்

kākṭeyl
la koktelo
la kafo

காபி

kāpi
la kafo
la korko

தக்கை

takkai
la korko
la korktirilo

தக்கைத் திருகாணி

takkait tirukāṇi
la korktirilo
la frukto-suko

பழச்சாறு

paḻaccāṟu
la frukto-suko
la funelo

புனல்

puṉal
la funelo
la glacikubo

பனிக்கட்டி

paṉikkaṭṭi
la glacikubo
la kruĉo

கூஜா

kūjā
la kruĉo
la bolkruĉo

கொதி கெண்டி

koti keṇṭi
la bolkruĉo
la likvoro

மது பானம்

matu pāṉam
la likvoro
la lakto

பால்

pāl
la lakto
la taso

குவளை

kuvaḷai
la taso
la oranĝsuko

ஆரஞ்சு சாறு

ārañcu cāṟu
la oranĝsuko
la kruĉo

பெரிய கூஜா

periya kūjā
la kruĉo
la plasta taso

நெகிழி கோப்பை

nekiḻi kōppai
la plasta taso
la ruĝa vino

சிவப்பு ஒயின்

civappu oyiṉ
la ruĝa vino
la pajlo

உறுஞ்சு குழாய்

uṟuñcu kuḻāy
la pajlo
la teo

தேநீர்

tēnīr
la teo
la tekruĉo

தேனீர் பாத்திரம்

tēṉīr pāttiram
la tekruĉo
la varmbotelo

வெப்பக்காப்புக் குடுவை

veppakkāppuk kuṭuvai
la varmbotelo
la soifo

தாகம்

tākam
la soifo
la akvo

தண்ணீர்

taṇṇīr
la akvo
la viskio

விஸ்கி

viski
la viskio
la blanka vino

வெள்ளை ஒயின்

veḷḷai oyiṉ
la blanka vino
la vino

மது

matu
la vino