શબ્દભંડોળ

તમે શીખવા માંગો છો તે શ્રેણી પસંદ કરો

Συναισθήματα

lāgaṇīō
લાગણીઓ

Ζώα

prāṇīō
પ્રાણીઓ

Αθλητισμός

ramatagamata
રમતગમત

Μουσική

saṅgīta
સંગીત

Γραφείο

ōphisa
ઓફિસ

Ποτά

pīṇāṁ
પીણાં

Άνθρωποι

lōkō
લોકો

Ώρα

samaya
સમય

Περιβάλλον

paryāvaraṇa
પર્યાવરણ

Συσκευασία

pēkējīṅga
પેકેજીંગ

Εργαλεία

sādhanō
સાધનો

Κυκλοφορία

ṭrāphika
ટ્રાફિક

Φρούτα

phaḷa
ફળ

Ελεύθερος χρόνος

lējhara
લેઝર

Στρατιωτικά

laśkarī
લશ્કરી

Ενδύματα

vastra
વસ્ત્ર

Επικοινωνία

san̄cāra
સંચાર

Τεχνολογία

ṭēkanōlōjī
ટેકનોલોજી

Διαμέρισμα

ēpārṭamēnṭa
એપાર્ટમેન્ટ

Διατροφή

bhōjana
ભોજન

Επαγγέλματα

nōkarī
નોકરી

Λαχανικά

śākabhājī
શાકભાજી

Αντικείμενα

vastuō
વસ્તુઓ

Εκπαίδευση

tālīma
તાલીમ

Σώμα

śarīra
શરીર

Φύση

kudarata
કુદરત

Οικονομικά

phāinānsa
ફાઇનાન્સ

Επίπλωση

pharnicara
ફર્નિચર

Θρησκεία

dharma
ધર્મ

Φυτά

chōḍa
છોડ

Ανεικονικοί / Αφηρημένοι όροι

amūrta
અમૂર્ત

Ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας

rasōḍuṁ upakaraṇō
રસોડું ઉપકરણો

Υλικά

sāmagrī
સામગ્રી

Υγεία

ārōgya
આરોગ્ય

Αυτοκίνητο

ōṭōmōbāīla
ઓટોમોબાઈલ

Τέχνες

kaḷā
કળા

Πόλη

śahēra
શહેર

Καιρός

havāmāna
હવામાન

Ψώνια

kharīdī
ખરીદી

Αρχιτεκτονική

sthāpatya
સ્થાપત્ય

Μεγάλα ζώα

mōṭā prāṇīō
મોટા પ્રાણીઓ

Μικρά ζώα

nānā prāṇīō
નાના પ્રાણીઓ