શબ્દભંડોળ

gu મોટા પ્રાણીઓ   »   hi बड़े जानवर

મગર

घड़ियाल

ghadiyaal
મગર
શિંગડા

सींग

seeng
શિંગડા
બબૂન

बबून

baboon
બબૂન
ભાલુ

भालू

bhaaloo
ભાલુ
ભેંસ

भैंस

bhains
ભેંસ
ઊંટ

ऊंट

oont
ઊંટ
ચિત્તા

चीता

cheeta
ચિત્તા
ગાય

गाय

gaay
ગાય
મગર

मगरमच्छ

magaramachchh
મગર
ડાયનાસોર

डायनासोर

daayanaasor
ડાયનાસોર
ગધેડો

गधा

gadha
ગધેડો
ડ્રેગન

ड्रैगन

draigan
ડ્રેગન
હાથી

हाथी

haathee
હાથી
જીરાફ

जिराफ़

jiraaf
જીરાફ
ગોરિલા

गोरिल्ला

gorilla
ગોરિલા
હિપ્પોપોટેમસ

दरियाई घोड़ा

dariyaee ghoda
હિપ્પોપોટેમસ
ઘોડો

घोड़ा

ghoda
ઘોડો
કાંગારૂ

कंगारू

kangaaroo
કાંગારૂ
ચિત્તો

तेन्दुआ

tendua
ચિત્તો
સિંહ

शेर

sher
સિંહ
લામા

लामा

laama
લામા
લિંક્સ

लिंक्स

links
લિંક્સ
દાનવ

राक्षस

raakshas
દાનવ
મૂઝ

मूस

moos
મૂઝ
શાહમૃગ

शुतुरमुर्ग

shuturamurg
શાહમૃગ
પાંડા રીંછ

रीछबिलाव

reechhabilaav
પાંડા રીંછ
ડુક્કર

सुअर

suar
ડુક્કર
બરફ રીંછ

ध्रुवीय भालू

dhruveey bhaaloo
બરફ રીંછ
કૂગર

प्यूमा

pyooma
કૂગર
ગેંડો

गैंडा

gainda
ગેંડો
હરણ

बारहसिंगा

baarahasinga
હરણ
વાઘ

बाघ

baagh
વાઘ
વોલરસ

वालरस

vaalaras
વોલરસ
જંગલી ઘોડો

जंगली घोड़ा

jangalee ghoda
જંગલી ઘોડો
ઝેબ્રા

ज़ेबरा

zebara
ઝેબ્રા