સ્પષ્ટ
સ્પષ્ટ પાણી
spaṣṭa
spaṣṭa pāṇī
明確な
透明な水
ત્રષ્ણાળું
ત્રષ્ણાળું બિલાડી
Traṣṇāḷuṁ
traṣṇāḷuṁ bilāḍī
喉が渇いた
喉が渇いた猫
भयानक
भयानक गणना
bhayaanak
bhayaanak ganana
恐ろしい
恐ろしい計算
પ્રિય
પ્રિય પાલતુ પ્રાણી
priya
priya pālatu prāṇī
かわいい
かわいいペット
શ્રેષ્ઠ
શ્રેષ્ઠ જમવાનું
śrēṣṭha
śrēṣṭha jamavānuṁ
絶品
絶品の料理
ખુલું
ખુલું પરદો
khuluṁ
khuluṁ paradō
開いた
開いたカーテン
ઉત્તમ
ઉત્તમ વિચાર
uttama
uttama vicāra
素晴らしい
素晴らしいアイディア
મૈત્રીપૂર્વક
મૈત્રીપૂર્વક પ્રસ્તાવ
maitrīpūrvaka
maitrīpūrvaka prastāva
友好的な
友好的なオファー
ગુપ્ત
ગુપ્ત માહિતી
gupta
gupta māhitī
秘密の
秘密の情報
आश्चर्यचकित
आश्चर्यचकित जंगल प्रवासी
āścaryacakita
āścaryacakita jaṅgala pravāsī
驚いている
驚いたジャングルの訪問者
નારંગી
નારંગી ખુબાણી
nāraṅgī
nāraṅgī khubāṇī
オレンジ色の
オレンジ色のアプリコット
બુદ્ધિશીલ
બુદ્ધિશીલ વિદ્યાર્થી
bud‘dhiśīla
bud‘dhiśīla vidyārthī
知的な
知的な生徒