Woordenlijst
Leer bijvoeglijke naamwoorden – Tamil

கலவலாக
கலவலான சந்தர்பம்
kalavalāka
kalavalāṉa cantarpam
gewelddadig
een gewelddadige confrontatie

அழகான
அழகான பெண்
aḻakāṉa
aḻakāṉa peṇ
mooi
het mooie meisje

அசாதாரண
அசாதாரண பிள்ளைகள்
acātāraṇa
acātāraṇa piḷḷaikaḷ
ongewoon
ongewone paddenstoelen

திறந்த
திறந்த பர்தா
tiṟanta
tiṟanta partā
open
het open gordijn

படித்த
படித்த மையம்
paṭitta
paṭitta maiyam
plat
de platte band

அற்புதமான
அற்புதமான வைன்
aṟputamāṉa
aṟputamāṉa vaiṉ
uitstekend
een uitstekende wijn

சுலபமான
சுலபமான சைக்கிள் பாதை
culapamāṉa
culapamāṉa caikkiḷ pātai
moeiteloos
het moeiteloze fietspad

அதிசயமான
ஒரு அதிசயமான படம்
aticayamāṉa
oru aticayamāṉa paṭam
vreemd
het vreemde beeld

கெட்ட
கெட்ட நண்பர்
keṭṭa
keṭṭa naṇpar
kwaad
de kwade collega

சுகாதாரமான
சுகாதாரமான காய்கறிகள்
cukātāramāṉa
cukātāramāṉa kāykaṟikaḷ
gezond
de gezonde groenten

பொது
பொது கழிபூசல்
potu
potu kaḻipūcal
openbaar
openbare toiletten
