Besedni zaklad

sl Glasba   »   ta இசை

harmonika

அக்கார்டியன்

akkārṭiyaṉ
harmonika
balalajka

பலேலெய்கா

palēleykā
balalajka
skupina

இசைக்குழு

icaikkuḻu
skupina
banjo

பாஞ்சோ இசைக்கருவி

pāñcō icaikkaruvi
banjo
klarinet

க்ளாரினெட்

kḷāriṉeṭ
klarinet
koncert

கச்சேரி

kaccēri
koncert
boben

டிரம்

ṭiram
boben
bobni

டிரம்ஸ்

ṭirams
bobni
piščal

புல்லாங்குழல்

pullāṅkuḻal
piščal
klavir

பெரும் பியானோ

perum piyāṉō
klavir
kitara

கிடார்

kiṭār
kitara
dvorana

அரங்கு

araṅku
dvorana
klaviatura

விசைப்பலகை

vicaippalakai
klaviatura
ustne orglice

மவுத் ஆர்கன்

mavut ārkaṉ
ustne orglice
glasba

இசை

icai
glasba
stojalo za note

இசை தாள்தாங்கி

icai tāḷtāṅki
stojalo za note
nota

இசைக் குறிப்பு

icaik kuṟippu
nota
orgle

இசை ஆர்கன்

icai ārkaṉ
orgle
klavir

பியானோ

piyāṉō
klavir
saksofon

சாக்சஃபோன்

cākcaḥpōṉ
saksofon
pevec

பாடகர்

pāṭakar
pevec
struna

கம்பி இழை

kampi iḻai
struna
trobenta

ஊதுகொம்பு

ūtukompu
trobenta
trobentač

ஊதுகொம்பு வாசிப்பவர்

ūtukompu vācippavar
trobentač
violina

வயலின்

vayaliṉ
violina
kovček za violino

வயலின் பெட்டி

vayaliṉ peṭṭi
kovček za violino
ksilofon

சைலோபோன்

cailōpōṉ
ksilofon