መዝገበ ቃላት
ዓይነታት ስፖርት »
விளையாட்டு
களரி பயிற்சி
kaḷari payiṟci
ኣክሮባት
ኣክሮባት
களரி பயிற்சி
kaḷari payiṟci
ஏரோபிக்ஸ் உடற்பயிற்சி
ērōpiks uṭaṟpayiṟci
ምንቅስቃስ ኣካላት
ምንቅስቃስ ኣካላት
ஏரோபிக்ஸ் உடற்பயிற்சி
ērōpiks uṭaṟpayiṟci
பூப்பந்தாட்டம்
pūppantāṭṭam
ባድሚንተን፡ ብዓቢ ባሊና ዝጽወት ዓይነት ስፖርት
ባድሚንተን፡ ብዓቢ ባሊና ዝጽወት ዓይነት ስፖርት
பூப்பந்தாட்டம்
pūppantāṭṭam
சமநிலை
camanilai
ሚዛን:ማዕርነት:ተረፍ:ምምጥጣን
ሚዛን:ማዕርነት:ተረፍ:ምምጥጣን
சமநிலை
camanilai
பேஸ்பால்
pēspāl
በይዝ-ቦል፡ ሻኲ
በይዝ-ቦል፡ ሻኲ
பேஸ்பால்
pēspāl
கூடைப்பந்தாட்டம்
kūṭaippantāṭṭam
ኩዕሶ ሰክዔት
ኩዕሶ ሰክዔት
கூடைப்பந்தாட்டம்
kūṭaippantāṭṭam
பில்லியார்டு பந்து
pilliyārṭu pantu
ኩዕሶ ናይ ቢልያርዶ
ኩዕሶ ናይ ቢልያርዶ
பில்லியார்டு பந்து
pilliyārṭu pantu
பில்லியார்டுகள்
pilliyārṭukaḷ
ቢልያርዶ
ቢልያርዶ
பில்லியார்டுகள்
pilliyārṭukaḷ
குத்துச் சண்டை
kuttuc caṇṭai
መኸተ ጉስጢ
መኸተ ጉስጢ
குத்துச் சண்டை
kuttuc caṇṭai
குத்துச்சண்டை கையுறை
kuttuccaṇṭai kaiyuṟai
ጓንቲ ናይ መኸተ ጉስጢ
ጓንቲ ናይ መኸተ ጉስጢ
குத்துச்சண்டை கையுறை
kuttuccaṇṭai kaiyuṟai
காலிஸ்தனிக் உடற் பயிற்சி
kālistaṉik uṭaṟ payiṟci
ምውስዋስ ኣካላት
ምውስዋስ ኣካላት
காலிஸ்தனிக் உடற் பயிற்சி
kālistaṉik uṭaṟ payiṟci
இலேசான படகு
ilēcāṉa paṭaku
ታንኳ
ታንኳ
இலேசான படகு
ilēcāṉa paṭaku
கார் பந்தயம்
kār pantayam
ውድድር መኪና
ውድድር መኪና
கார் பந்தயம்
kār pantayam
கிரிக்கெட்
kirikkeṭ
ዓይነት ስፖርት:ዕንጭራር
ዓይነት ስፖርት:ዕንጭራር
கிரிக்கெட்
kirikkeṭ
திறந்தவெளிப் பனிச்சறுக்கு
tiṟantaveḷip paṉiccaṟukku
ናይ በረኻ ውድድር ምንሽርታት በረድ
ናይ በረኻ ውድድር ምንሽርታት በረድ
திறந்தவெளிப் பனிச்சறுக்கு
tiṟantaveḷip paṉiccaṟukku
கோப்பை
kōppai
ዋንጫ:ጽዋእ:ብርጭቆ
ዋንጫ:ጽዋእ:ብርጭቆ
கோப்பை
kōppai
பாதுகாப்பு
pātukāppu
ምክልካል:ምምካት
ምክልካል:ምምካት
பாதுகாப்பு
pātukāppu
சப்பளக்கட்டை
cappaḷakkaṭṭai
ኣካላት መደልደሊ ዝለዓል ሓጺን
ኣካላት መደልደሊ ዝለዓል ሓጺን
சப்பளக்கட்டை
cappaḷakkaṭṭai
குதிரைச்சவாரி
kutiraiccavāri
ክኢላ ምግላብ ፈረስ
ክኢላ ምግላብ ፈረስ
குதிரைச்சவாரி
kutiraiccavāri
உடற்பயிற்சி
uṭaṟpayiṟci
መላማመዲ
መላማመዲ
உடற்பயிற்சி
uṭaṟpayiṟci
உடற்பயிற்சி பந்து
uṭaṟpayiṟci pantu
መላማመዲት ኩዕሶ
መላማመዲት ኩዕሶ
உடற்பயிற்சி பந்து
uṭaṟpayiṟci pantu
உடற்பயிற்சி இயந்திரம்
uṭaṟpayiṟci iyantiram
መላማመዲት ማሽን
መላማመዲት ማሽን
உடற்பயிற்சி இயந்திரம்
uṭaṟpayiṟci iyantiram
வாள்வீச்சு
vāḷvīccu
ሓጹር ምሕጻር
ሓጹር ምሕጻር
வாள்வீச்சு
vāḷvīccu
துடுப்பு
tuṭuppu
ክንፊ ናይ ዓሳ
ክንፊ ናይ ዓሳ
துடுப்பு
tuṭuppu
திடகாத்திரம்
tiṭakāttiram
ብቅዓት
ብቅዓት
திடகாத்திரம்
tiṭakāttiram
கால்பந்து கிளப்
kālpantu kiḷap
ጋንታ ወይ ማሕበር ኩዕሶ እግሪ
ጋንታ ወይ ማሕበር ኩዕሶ እግሪ
கால்பந்து கிளப்
kālpantu kiḷap
மிதவை வானூர்தி
mitavai vāṉūrti
ሞቶር ኣልቦ ነፋሪት
ሞቶር ኣልቦ ነፋሪት
மிதவை வானூர்தி
mitavai vāṉūrti
கோல்கீப்பர்
kōlkīppar
ሓላዊ ልዳት
ሓላዊ ልዳት
கோல்கீப்பர்
kōlkīppar
குழிப்பந்தாட்ட மன்றம்
kuḻippantāṭṭa maṉṟam
ጋንታ ወይ ማሕበር ናይ ብበትሪ እንዳቀላዕካ ኣብ ጉድጋድ ምእታው ዝጽወት ዓይነት
ጋንታ ወይ ማሕበር ናይ ብበትሪ እንዳቀላዕካ ኣብ ጉድጋድ ምእታው ዝጽወት ዓይነት
குழிப்பந்தாட்ட மன்றம்
kuḻippantāṭṭa maṉṟam
சீருடற்பயிற்சி
cīruṭaṟpayiṟci
ምውስዋስ ኣካላት
ምውስዋስ ኣካላት
சீருடற்பயிற்சி
cīruṭaṟpayiṟci
கையால் நிற்பது
kaiyāl niṟpatu
ተገምጢልካ ብኢድ ደው ምባል
ተገምጢልካ ብኢድ ደው ምባል
கையால் நிற்பது
kaiyāl niṟpatu
தொங்கு-மிதவை வானூர்தி
toṅku-mitavai vāṉūrti
ዓይነት ሞቶር ኣልቦ ነፋሪት
ዓይነት ሞቶር ኣልቦ ነፋሪት
தொங்கு-மிதவை வானூர்தி
toṅku-mitavai vāṉūrti
உயரம் தாண்டுதல்
uyaram tāṇṭutal
ንላዕሊ ምንጣር
ንላዕሊ ምንጣር
உயரம் தாண்டுதல்
uyaram tāṇṭutal
குதிரைப்பந்தயம்
kutiraippantayam
ውድድር ኣፍራስ
ውድድር ኣፍራስ
குதிரைப்பந்தயம்
kutiraippantayam
வெப்பக் காற்று பலூன்
veppak kāṟṟu palūṉ
ናይ ውዑይ ኣየር ፓላንቺና
ናይ ውዑይ ኣየር ፓላንቺና
வெப்பக் காற்று பலூன்
veppak kāṟṟu palūṉ
பனிக்கட்டி ஹாக்கி
paṉikkaṭṭi hākki
ቃርሳ በረድ
ቃርሳ በረድ
பனிக்கட்டி ஹாக்கி
paṉikkaṭṭi hākki
பனிச் சறுக்கு
paṉic caṟukku
በረዳዊ ምንሽርታት
በረዳዊ ምንሽርታት
பனிச் சறுக்கு
paṉic caṟukku
ஈட்டி எறிதல்
īṭṭi eṟital
ምውርዋር ጭማራ
ምውርዋር ጭማራ
ஈட்டி எறிதல்
īṭṭi eṟital
மெது ஓட்டம்
metu ōṭṭam
ዘብዘብ ምባል
ዘብዘብ ምባል
மெது ஓட்டம்
metu ōṭṭam
பனிக்கடற் படகு
paṉikkaṭaṟ paṭaku
ብዕንጨይትን ቆርበትን ጅርባን ዝተሰርሐት ታንኪ
ብዕንጨይትን ቆርበትን ጅርባን ዝተሰርሐት ታንኪ
பனிக்கடற் படகு
paṉikkaṭaṟ paṭaku
காப்புச்சட்டை
kāppuccaṭṭai
መሐንበሲ ጃኬት
መሐንበሲ ጃኬት
காப்புச்சட்டை
kāppuccaṭṭai
நெடுந்தூர ஓட்டப்போட்டி
neṭuntūra ōṭṭappōṭṭi
41.6 ኪ.ሜ ዝንውሓቱ ቅድድም ጉያ እግሪ
41.6 ኪ.ሜ ዝንውሓቱ ቅድድም ጉያ እግሪ
நெடுந்தூர ஓட்டப்போட்டி
neṭuntūra ōṭṭappōṭṭi
தற்காப்புக் கலை
taṟkāppuk kalai
ወትሃደራዊ ስነ-ጥበብ ከም ካራተ:ታይኮንዶን ካልእን
ወትሃደራዊ ስነ-ጥበብ ከም ካራተ:ታይኮንዶን ካልእን
தற்காப்புக் கலை
taṟkāppuk kalai
சிறிய குழிப்பந்தாட்டம்
ciṟiya kuḻippantāṭṭam
ንኡስ ንጥፈት ጎልፍ
ንኡስ ንጥፈት ጎልፍ
சிறிய குழிப்பந்தாட்டம்
ciṟiya kuḻippantāṭṭam
உத்வேகம்
utvēkam
ርባሕ ናይ ፍጥነትን ርዝነትን ናይ ሓደ ዝንቀሳቀስ ኣካል
ርባሕ ናይ ፍጥነትን ርዝነትን ናይ ሓደ ዝንቀሳቀስ ኣካል
உத்வேகம்
utvēkam
வான்சறுக்கு
vāṉcaṟukku
ብጋንጽላ ምብራር
ብጋንጽላ ምብራር
வான்சறுக்கு
vāṉcaṟukku
ஓடுபவர்
ōṭupavar
ጎያዪ:ተላኣኣኪ:ሸተት መበሊ:ነዊሕ ጨርቂ:ከም ሮማዲ ዝኣመሰሉ ኣትክልቲ
ጎያዪ:ተላኣኣኪ:ሸተት መበሊ:ነዊሕ ጨርቂ:ከም ሮማዲ ዝኣመሰሉ ኣትክልቲ
ஓடுபவர்
ōṭupavar
பாய் மரத்துணி
pāy marattuṇi
ጋንጽላ ናይ መርከብ:ጉዕዞ ባሕሪ:ብጋንጽላ ኣብ ባሕሪ ምዝዋር
ጋንጽላ ናይ መርከብ:ጉዕዞ ባሕሪ:ብጋንጽላ ኣብ ባሕሪ ምዝዋር
பாய் மரத்துணி
pāy marattuṇi
பாய்மரப் படகு
pāymarap paṭaku
ጃልባ ጉዕዞ ባሕሪ
ጃልባ ጉዕዞ ባሕሪ
பாய்மரப் படகு
pāymarap paṭaku
பாய்மர கப்பல்
pāymara kappal
መርከብ ጉዕዞ ባሕሪ
መርከብ ጉዕዞ ባሕሪ
பாய்மர கப்பல்
pāymara kappal
பனிச் சறுக்குப் பயிற்சி திசை
paṉic caṟukkup payiṟci ticai
ዙርያታት ምንሽርታት በረድ
ዙርያታት ምንሽርታት በረድ
பனிச் சறுக்குப் பயிற்சி திசை
paṉic caṟukkup payiṟci ticai
கெந்துகயிறு
kentukayiṟu
ሃክቲ
ሃክቲ
கெந்துகயிறு
kentukayiṟu
பனிப் பலகை
paṉip palakai
ኣንሸራታቲት ኵችነተ በረድ
ኣንሸራታቲት ኵችነተ በረድ
பனிப் பலகை
paṉip palakai
பனிப்பலகை செலுத்துனர்
paṉippalakai celuttuṉar
ብኵችነተ በረድ ዘንሸራትት ሰብ
ብኵችነተ በረድ ዘንሸራትት ሰብ
பனிப்பலகை செலுத்துனர்
paṉippalakai celuttuṉar
விளையாட்டு
viḷaiyāṭṭu
እስፖርት:ውድድር:ጻወታ:መዛናግዒ:
እስፖርት:ውድድር:ጻወታ:መዛናግዒ:
விளையாட்டு
viḷaiyāṭṭu
ஸ்குவாஷ் வீரர்
skuvāṣ vīrar
ተጻዋታይ ዱላን ኵዕሶን
ተጻዋታይ ዱላን ኵዕሶን
ஸ்குவாஷ் வீரர்
skuvāṣ vīrar
வலிமைப் பயிற்சி
valimaip payiṟci
ስልጠና ትርሪ ኣካላት
ስልጠና ትርሪ ኣካላት
வலிமைப் பயிற்சி
valimaip payiṟci
உடலை நீட்டிப் பயிற்சி எடுத்தல்
uṭalai nīṭṭip payiṟci eṭuttal
ምዝርጋሕ:ሰጥ ምባል:ባሬላ:ቃሬዛ
ምዝርጋሕ:ሰጥ ምባል:ባሬላ:ቃሬዛ
உடலை நீட்டிப் பயிற்சி எடுத்தல்
uṭalai nīṭṭip payiṟci eṭuttal
அலை பலகை
alai palakai
ኣብ ማዕበል ንምንሽርታት ዝሕግዝ ጣውላ
ኣብ ማዕበል ንምንሽርታት ዝሕግዝ ጣውላ
அலை பலகை
alai palakai
அலை பலகையைச் செலுத்துநர்
alai palakaiyaic celuttunar
ኣብ ማዕበል ዘንሸራትት ሞያዊ ሰብ
ኣብ ማዕበል ዘንሸራትት ሞያዊ ሰብ
அலை பலகையைச் செலுத்துநர்
alai palakaiyaic celuttunar
அலையாடல்
alaiyāṭal
ብኣንሳፋፊ ጣውላ እናተሓገዝካ ዝግበር ናይ ምንሽርታት ጸወታ
ብኣንሳፋፊ ጣውላ እናተሓገዝካ ዝግበር ናይ ምንሽርታት ጸወታ
அலையாடல்
alaiyāṭal
டேபிள் டென்னிஸ்
ṭēpiḷ ṭeṉṉis
ኣብ ጣውላ ዝጽወት ዓይነት ቴኒስ
ኣብ ጣውላ ዝጽወት ዓይነት ቴኒስ
டேபிள் டென்னிஸ்
ṭēpiḷ ṭeṉṉis
டேபிள் டென்னிஸ் பந்து
ṭēpiḷ ṭeṉṉis pantu
ኩዕሶ ናይ ጣውላ ቴኒስ
ኩዕሶ ናይ ጣውላ ቴኒስ
டேபிள் டென்னிஸ் பந்து
ṭēpiḷ ṭeṉṉis pantu
இலக்கு
ilakku
ዕላማ:ሸቶ:ዒላማ:ግዳይ
ዕላማ:ሸቶ:ዒላማ:ግዳይ
இலக்கு
ilakku
டென்னிஸ்
ṭeṉṉis
ኩዕሶ ውድድር ቴኒስ
ኩዕሶ ውድድር ቴኒስ
டென்னிஸ்
ṭeṉṉis
டென்னிஸ் பந்து
ṭeṉṉis pantu
ኩዕሶ ቴኒስ
ኩዕሶ ቴኒስ
டென்னிஸ் பந்து
ṭeṉṉis pantu
டென்னிஸ் வீரர்
ṭeṉṉis vīrar
ተጻዋታይ ኩዕሶ ቴኒስ
ተጻዋታይ ኩዕሶ ቴኒስ
டென்னிஸ் வீரர்
ṭeṉṉis vīrar
டென்னிஸ் மட்டை
ṭeṉṉis maṭṭai
መህረሚ ኩዕሶ ቴኒስ
መህረሚ ኩዕሶ ቴኒስ
டென்னிஸ் மட்டை
ṭeṉṉis maṭṭai
ஓடுபொறி
ōṭupoṟi
ጉያ እግሪ እተአንግድ ስፖርታዊት ማሽን
ጉያ እግሪ እተአንግድ ስፖርታዊት ማሽን
ஓடுபொறி
ōṭupoṟi
கைப்பந்து வீரர்
kaippantu vīrar
ተጻዋታይ ኩዕሶ መርበብ
ተጻዋታይ ኩዕሶ መርበብ
கைப்பந்து வீரர்
kaippantu vīrar
நீர் சறுக்கு
nīr caṟukku
ማያዊ ምንሽርታት
ማያዊ ምንሽርታት
நீர் சறுக்கு
nīr caṟukku
காற்று உலாவர்
kāṟṟu ulāvar
ክኢላ ንፋሳዊ ምንሽርታት
ክኢላ ንፋሳዊ ምንሽርታት
காற்று உலாவர்
kāṟṟu ulāvar
மல்யுத்தம்
malyuttam
ውድድር ቅልስ:ባእሲ
ውድድር ቅልስ:ባእሲ
மல்யுத்தம்
malyuttam
யோகாசனம்
yōkācaṉam
ዮጋ/ናይ ህንዲ ስርዓት ኣስተንትኖ
ዮጋ/ናይ ህንዲ ስርዓት ኣስተንትኖ
யோகாசனம்
yōkācaṉam