Kelime bilgisi
Sıfatları Öğrenin – Güceratça

આધારશ
દવાઓના આધારપર રોગી
ādhāraśa
davā‘ōnā ādhārapara rōgī
bağımlı
ilaç bağımlısı hastalar

અજીબ
અજીબ ચિત્ર
ajība
ajība citra
tuhaf
tuhaf bir resim

ઉપલબ્ધ
ઉપલબ્ધ દવા
upalabdha
upalabdha davā
mevcut
mevcut ilaç

વિશાળ
વિશાળ સૌરિય
viśāḷa
viśāḷa sauriya
devasa
devasa dinozor

હલકો
હલકી પર
halakō
halakī para
hafif
hafif bir tüy

રાગી
રાગી પોલીસવાળો
rāgī
rāgī pōlīsavāḷō
öfkeli
öfkeli bir polis memuru

મોંઘી
મોંઘી બંગલા
mōṅghī
mōṅghī baṅgalā
pahalı
pahalı villa

સમાન
બે સમાન પેટરન
samāna
bē samāna pēṭarana
aynı
iki aynı desen

મોટું
મોટી સ્વતંત્રતાની પ્રતિમા
mōṭuṁ
mōṭī svatantratānī pratimā
büyük
büyük Özgürlük Heykeli

ભારી
ભારી સોફો
bhārī
bhārī sōphō
ağır
ağır kanepe

પ્રેમળ
પ્રેમળ જોડી
prēmaḷa
prēmaḷa jōḍī
romantik
romantik bir çift
