Лексика

Вивчайте прикметники – ґуджаратська

cms/adjectives-webp/171966495.webp
પકવું
પકવા કોળું
pakavuṁ
pakavā kōḷuṁ
спілий
спілі гарбузи
cms/adjectives-webp/78466668.webp
તીવ્ર
તીવ્ર મરચા
tīvra
tīvra maracā
гострий
гостра перцева стручка
cms/adjectives-webp/103274199.webp
ચુપચાપ
ચુપચાપ કન્યાઓ
cupacāpa
cupacāpa kan‘yā‘ō
мовчазний
мовчазні дівчата
cms/adjectives-webp/99027622.webp
અવૈધ
અવૈધ ભંગ ઉત્પાદન
avaidha
avaidha bhaṅga utpādana
нелегальний
нелегальне вирощування коноплі
cms/adjectives-webp/78920384.webp
શેષ
શેષ હિમ
śēṣa
śēṣa hima
рештовий
рештовий сніг
cms/adjectives-webp/130372301.webp
એરોડાયનામિક
એરોડાયનામિક આકાર
ērōḍāyanāmika
ērōḍāyanāmika ākāra
аеродинамічний
аеродинамічна форма
cms/adjectives-webp/171323291.webp
ઓનલાઇન
ઓનલાઇન કનેક્શન
ōnalā‘ina
ōnalā‘ina kanēkśana
онлайн
онлайн з‘єднання
cms/adjectives-webp/132345486.webp
આયરિશ
આયરિશ કિનારો
āyariśa
āyariśa kinārō
ірландський
ірландське узбережжя
cms/adjectives-webp/93221405.webp
ગરમ
ગરમ આગની આગ
garama
garama āganī āga
гарячий
гаряче камінне вогнище
cms/adjectives-webp/105450237.webp
ત્રષ્ણાળું
ત્રષ્ણાળું બિલાડી
Traṣṇāḷuṁ
traṣṇāḷuṁ bilāḍī
спраглий
спрагла кішка
cms/adjectives-webp/82537338.webp
કડાક
કડાક ચોકલેટ
kaḍāka
kaḍāka cōkalēṭa
гіркий
гіркий шоколад
cms/adjectives-webp/115196742.webp
દિવાળિયા
દિવાળિયા વ્યક્તિ
divāḷiyā
divāḷiyā vyakti
банкрут
банкрутна особа