Лексика

Вивчайте прикметники – ґуджаратська

cms/adjectives-webp/132926957.webp
કાળો
એક કાળી ડ્રેસ
kāḷō
ēka kāḷī ḍrēsa
чорний
чорна сукня
cms/adjectives-webp/132049286.webp
નાનું
નાની બાળક
nānuṁ
nānī bāḷaka
маленький
маленька дитина
cms/adjectives-webp/102547539.webp
ઉપસ્થિત
ઉપસ્થિત ઘંટી
upasthita
upasthita ghaṇṭī
присутній
присутній дзвінок
cms/adjectives-webp/171244778.webp
દુર્લભ
દુર્લભ પાંડા
durlabha
durlabha pāṇḍā
рідкісний
рідкісний панда
cms/adjectives-webp/166035157.webp
કાયદાકીય
કાયદાકીય સમસ્યા
kāyadākīya
kāyadākīya samasyā
юридичний
юридична проблема
cms/adjectives-webp/78306447.webp
વાર્ષિક
વાર્ષિક વૃદ્ધિ
vārṣika
vārṣika vr̥d‘dhi
щорічний
щорічне збільшення
cms/adjectives-webp/45750806.webp
શ્રેષ્ઠ
શ્રેષ્ઠ જમવાનું
śrēṣṭha
śrēṣṭha jamavānuṁ
видатний
видатна їжа
cms/adjectives-webp/119348354.webp
દૂરવર્તી
દૂરવર્તી ઘર
dūravartī
dūravartī ghara
віддалений
віддалений будинок
cms/adjectives-webp/173160919.webp
કાચું
કાચું માંસ
kācuṁ
kācuṁ mānsa
сирий
сире м‘ясо
cms/adjectives-webp/131228960.webp
પ્રતિભાશાળી
પ્રતિભાશાળી વેશભૂષા
pratibhāśāḷī
pratibhāśāḷī vēśabhūṣā
геніальний
геніальний костюм
cms/adjectives-webp/170182265.webp
વિશેષ
વિશેષ રુચિ
viśēṣa
viśēṣa ruci
особливий
особлива зацікавленість
cms/adjectives-webp/122775657.webp
અજીબ
અજીબ ચિત્ર
ajība
ajība citra
дивний
дивний образ