Лексика

Вивчайте прикметники – ґуджаратська

cms/adjectives-webp/124273079.webp
ખાનગી
ખાનગી યાત
khānagī
khānagī yāta
приватний
приватна яхта
cms/adjectives-webp/173982115.webp
નારંગી
નારંગી ખુબાણી
nāraṅgī
nāraṅgī khubāṇī
апельсиновий
апельсинові абрикоси
cms/adjectives-webp/102746223.webp
અદયાળ
અદયાળ માણસ
adayāḷa
adayāḷa māṇasa
непривітний
непривітний чоловік
cms/adjectives-webp/145180260.webp
અજીબ
અજીબ ખોરાકની આદત
ajība
ajība khōrākanī ādata
довірчий
довірча білка
cms/adjectives-webp/169232926.webp
સમર્થ
સમર્થ દાંત
samartha
samartha dānta
ідеальний
ідеальні зуби
cms/adjectives-webp/134764192.webp
પ્રથમ
પ્રથમ વસંતના ફૂલો
prathama
prathama vasantanā phūlō
перший
перші весняні квіти
cms/adjectives-webp/100658523.webp
કેન્દ્રીય
કેન્દ્રીય બજાર
kēndrīya
kēndrīya bajāra
центральний
центральний ринковий майдан
cms/adjectives-webp/40936776.webp
ઉપલબ્ધ
ઉપલબ્ધ પવન ઊર્જા
upalabdha
upalabdha pavana ūrjā
доступний
доступна вітрова енергія
cms/adjectives-webp/25594007.webp
भयानक
भयानक गणना
bhayaanak
bhayaanak ganana
жахливий
жахлива арифметика
cms/adjectives-webp/169654536.webp
કઠીણ
કઠીણ પર્વતારોહણ
kaṭhīṇa
kaṭhīṇa parvatārōhaṇa
складний
складне восхождення на гору
cms/adjectives-webp/105450237.webp
ત્રષ્ણાળું
ત્રષ્ણાળું બિલાડી
Traṣṇāḷuṁ
traṣṇāḷuṁ bilāḍī
спраглий
спрагла кішка
cms/adjectives-webp/130570433.webp
નવું
નવીન આતશબાજી
navuṁ
navīna ātaśabājī
новий
новий феєрверк