Лексика

Вивчайте прикметники – ґуджаратська

cms/adjectives-webp/93014626.webp
સારું
સારી શાકભાજી
sāruṁ
sārī śākabhājī
здоровий
здорова овочева суміш
cms/adjectives-webp/170182295.webp
નકારાત્મક
નકારાત્મક સમાચાર
nakārātmaka
nakārātmaka samācāra
негативний
негативна новина
cms/adjectives-webp/74679644.webp
સરળ
સરળ નમૂનો સૂચી
saraḷa
saraḷa namūnō sūcī
зрозумілий
зрозумілий реєстр
cms/adjectives-webp/132679553.webp
ધની
ધની સ્ત્રી
dhanī
dhanī strī
багатий
багата жінка
cms/adjectives-webp/109708047.webp
તેડું
તેડો ટાવર
tēḍuṁ
tēḍō ṭāvara
кривий
крива вежа
cms/adjectives-webp/166838462.webp
પૂર્ણ
પૂર્ણ ટાકલું
pūrṇa
pūrṇa ṭākaluṁ
повний
повна лисина
cms/adjectives-webp/171618729.webp
ઉભો
ઉભો ચટ્ટાણ
ubhō
ubhō caṭṭāṇa
вертикальний
вертикальна скеля
cms/adjectives-webp/116766190.webp
ઉપલબ્ધ
ઉપલબ્ધ દવા
upalabdha
upalabdha davā
доступний
доступний медикамент
cms/adjectives-webp/131857412.webp
વયસ્ક
વયસ્ક કન્યા
Vayaska
vayaska kan‘yā
дорослий
доросла дівчина
cms/adjectives-webp/96198714.webp
ખોલાયેલું
ખોલાયેલું ડબ્બો
khōlāyēluṁ
khōlāyēluṁ ḍabbō
відкритий
відкритий картон
cms/adjectives-webp/52896472.webp
सच्चुं
सच्ची मित्रता
saccuṁ
saccī mitratā
істинний
істинна дружба
cms/adjectives-webp/90700552.webp
ગંદા
ગંદા સ્પોર્ટશુઝ
gandā
gandā spōrṭaśujha
брудний
брудні спортивні взуття