Лексика

Вивчайте прикметники – ґуджаратська

cms/adjectives-webp/118140118.webp
કાંટાળીયું
કાંટાળીયું કાકટસ
kāṇṭāḷīyuṁ
kāṇṭāḷīyuṁ kākaṭasa
колючий
колючі кактуси
cms/adjectives-webp/170476825.webp
ગુલાબી
ગુલાબી કોઠાનું ઉપકરણ
gulābī
gulābī kōṭhānuṁ upakaraṇa
рожевий
рожевий інтер‘єр кімнати
cms/adjectives-webp/130264119.webp
બીમાર
બીમાર સ્ત્રી
bīmāra
bīmāra strī
хворий
хвора жінка
cms/adjectives-webp/122783621.webp
દોગુણું
દોગુણો હેમબર્ગર
dōguṇuṁ
dōguṇō hēmabargara
подвійний
подвійний гамбургер
cms/adjectives-webp/173582023.webp
વાસ્તવિક
વાસ્તવિક મૂલ્ય
vāstavika
vāstavika mūlya
реальний
реальна вартість
cms/adjectives-webp/171244778.webp
દુર્લભ
દુર્લભ પાંડા
durlabha
durlabha pāṇḍā
рідкісний
рідкісний панда
cms/adjectives-webp/116959913.webp
ઉત્તમ
ઉત્તમ વિચાર
uttama
uttama vicāra
відмінний
відмінна ідея
cms/adjectives-webp/113624879.webp
પ્રતિ કલાક
પ્રતિ કલાક જાગ્યા બદલાવ
prati kalāka
prati kalāka jāgyā badalāva
щогодинний
щогодинна зміна варти
cms/adjectives-webp/90700552.webp
ગંદા
ગંદા સ્પોર્ટશુઝ
gandā
gandā spōrṭaśujha
брудний
брудні спортивні взуття
cms/adjectives-webp/11492557.webp
वैद्युतिक
वैद्युतिक पर्वत रेल
vaidyutik
vaidyutik parvat rel
електричний
електрична гірська залізниця
cms/adjectives-webp/82786774.webp
આધારશ
દવાઓના આધારપર રોગી
ādhāraśa
davā‘ōnā ādhārapara rōgī
залежний
пацієнти, що залежать від ліків
cms/adjectives-webp/96387425.webp
ઉગ્ર
ઉગ્ર સમસ્યાનો ઉકેલ.
ugra
ugra samasyānō ukēla.
радикальний
радикальне рішення проблеми