کتاب لغت

fa ‫رنگ ها‬   »   ta நிறங்கள்

‫14 [چهارده]‬

‫رنگ ها‬

‫رنگ ها‬

14 [பதினான்கு]

14 [Patiṉāṉku]

நிறங்கள்

niṟaṅkaḷ

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی تاميلی بازی بیشتر
‫برف سفید است.‬ பனி வெள்ளையாக உள்ளது. பனி வெள்ளையாக உள்ளது. 1
pa-i-v----iy-ka --ḷ-t-. paṉi veḷḷaiyāka uḷḷatu.
‫خورشید زرد است.‬ சூரியன் மஞ்சளாக உள்ளது. சூரியன் மஞ்சளாக உள்ளது. 1
Cū-iyaṉ -añ-a-ā-a-u---tu. Cūriyaṉ mañcaḷāka uḷḷatu.
‫پرتقال نارنجی است.‬ ஆரஞ்சுப்பழம் ஆரஞ்சு நிறமாக உள்ளது. ஆரஞ்சுப்பழம் ஆரஞ்சு நிறமாக உள்ளது. 1
Ār-ñ---p--a- ā-a--- n----ā-a --ḷ---. Ārañcuppaḻam ārañcu niṟamāka uḷḷatu.
‫گیلاس قرمز است.‬ செரிப்பழம் சிவப்பாக உள்ளது. செரிப்பழம் சிவப்பாக உள்ளது. 1
Ceri-paḻ-m ci-appā-- ---at-. Cerippaḻam civappāka uḷḷatu.
‫آسمان آبی است.‬ வானம் நீலமாக உள்ளது. வானம் நீலமாக உள்ளது. 1
V-ṉ-- ---a-ā-a uḷḷa-u. Vāṉam nīlamāka uḷḷatu.
‫چمن سبز است.‬ புல் பச்சையாக உள்ளது. புல் பச்சையாக உள்ளது. 1
P---paccai-āka uḷ-atu. Pul paccaiyāka uḷḷatu.
‫خاک قهوه ای است.‬ பூமியின் நிறம் பழுப்பு. பூமியின் நிறம் பழுப்பு. 1
P---y-ṉ -i-a- -aḻ----. Pūmiyiṉ niṟam paḻuppu.
‫ابر خاکستری است.‬ மேகத்தின் நிறம் சாம்பல். மேகத்தின் நிறம் சாம்பல். 1
M--atti- -iṟam -ām-a-. Mēkattiṉ niṟam cāmpal.
‫لاستیک خودروها سیاه است.‬ டயர்கள் நிறம் கருப்பு. டயர்கள் நிறம் கருப்பு. 1
Ṭ-y-rk-ḷ---ṟ-m-ka-up--. Ṭayarkaḷ niṟam karuppu.
‫برف چه رنگی است؟ سفید.‬ பனி என்ன நிறம்? வெள்ளை. பனி என்ன நிறம்? வெள்ளை. 1
P--i--ṉ-a---ṟ-----eḷḷa-. Paṉi eṉṉa niṟam? Veḷḷai.
‫خورشید چه رنگی است؟ زرد.‬ சூரியன் என்ன நிறம்? மஞ்சள். சூரியன் என்ன நிறம்? மஞ்சள். 1
Cū-i-----ṉ-- ni-a-?--añ--ḷ. Cūriyaṉ eṉṉa niṟam? Mañcaḷ.
‫پرتقال چه رنگی است؟ نارنجی.‬ ஆரஞ்சுப்பழம் என்ன நிறம்? ஆரஞ்சு நிறம். ஆரஞ்சுப்பழம் என்ன நிறம்? ஆரஞ்சு நிறம். 1
Ār-ñ-u--aḻ-m eṉ-- ni---? --añcu -i-am. Ārañcuppaḻam eṉṉa niṟam? Ārañcu niṟam.
‫گیلاس چه رنگی است؟ قرمز.‬ செர்ரிபழம் என்ன நிறம்?சிவப்பு. செர்ரிபழம் என்ன நிறம்?சிவப்பு. 1
Ce-ri-a-am e------ṟa----iv-pp-. Cerripaḻam eṉṉa niṟam? Civappu.
‫آسمان چه رنگی است؟ آبی.‬ வானம் என்ன நிறம்? நீலம். வானம் என்ன நிறம்? நீலம். 1
V---- ---- n-ṟ-m?-Nī---. Vāṉam eṉṉa niṟam? Nīlam.
‫علف چه رنگی است؟ سبز.‬ புல் என்ன நிறம்? பச்சை. புல் என்ன நிறம்? பச்சை. 1
Pul----- niṟ--- -ac---. Pul eṉṉa niṟam? Paccai.
‫خاک چه رنگی است؟ قهوه ای.‬ பூமி என்ன நிறம்? பழுப்பு. பூமி என்ன நிறம்? பழுப்பு. 1
Pūm- eṉ-a---ṟ-m?----up--. Pūmi eṉṉa niṟam? Paḻuppu.
‫ابر چه رنگی است؟ خاکستری.‬ மேகம் என்ன நிறம்? சாம்பல் நிறம். மேகம் என்ன நிறம்? சாம்பல் நிறம். 1
Mē--- eṉ-a -----? --mpa- n---m. Mēkam eṉṉa niṟam? Cāmpal niṟam.
‫لاستیک خودروها چه رنگی است؟ سیاه.‬ டயர்கள் (உருளிப்பட்டிகள்) என்ன நிறம்?கருப்பு. டயர்கள் (உருளிப்பட்டிகள்) என்ன நிறம்?கருப்பு. 1
Ṭ----k-ḷ (uruḷip-aṭ-i-a-- --ṉ--ni--m? K-r-p-u. Ṭayarkaḷ (uruḷippaṭṭikaḷ) eṉṉa niṟam? Karuppu.

‫زنان و مردان متفاوت صحبت می کنند‬

‫همه ما می دانیم که زنان و مردان متفاوت هستند.‬ ‫اما آیا می دانستید که آنها متفاوت صحبت می کنند؟‬ ‫مطالعات متعدّد این را نشان داده اند.‬ ‫زنان الگوهای گفتاری مختلفی نسبت به مردان دارند.‬ ‫آنها اغلب غیر مستقیم و محتاط صحبت می کنند.‬ ‫در مقابل، مردان مستقیم و روشن صحبت می کنند.‬ ‫اما موضوعات صحبت آنها نیز متفاوت است.‬ ‫مردان بیشتر در مورد اخبار، اقتصاد، و یا ورزش صحبت می کنند.‬ ‫زنان ترجیح می دهند در باره موضوعات اجتماعی مانند خانواده و سلامت صحبت کنند.‬ ‫بنابراین مردان دوست دارند تا در مورد حقایق صحبت کنند.‬ ‫زنان ترجیح می دهند در مورد مردم صحبت کنید.‬ ‫قابل توجه است که زنان سعی دارند که زبان "آرامی" داشته باشند.‬ ‫به این معنا که آنها با دقت تر و مودبانه تر صحبت می کنند.‬ ‫زنان سئوالات زیادی مطرح می کنند.‬ ‫زیرا، که آنها به احتمال زیاد به دنبال ایجاد هماهنگی و جلوگیری از درگیریهستند.‬ ‫علاوه بر این، زنان لغات بیشتری برای بیان احساسات دارند.‬ ‫برای مردان، گفتگو اغلب نوعی رقابت است.‬ ‫زبان آنها مشخصا تحریک آمیزتر و پرخاشگرتر است.‬ ‫و مردان در هر روز کمتر از زنان صحبت می کنند.‬ ‫بعضی از محقّقان ادعا می کنند که این به دلیل ساختمان مغز است.‬ ‫زیرا مغز زنان و مردان متفاوت است.‬ ‫بدین معنی که، مراکز صحبت کردن آنها هم ساختار متفاوتی دارند.‬ ‫هرچند به احتمال زیاد عوامل دیگری هم بر زبان ما تأثیر دارند.‬ ‫علم مدتی است که در این زمینه کشفی نکرده است.‬ ‫اما به هر حال، زن و مرد کاملا به یک زبان متفاوت صحبت نمی کنند.‬ ‫سوء تفاهم نباید صورت بگیرد.‬ ‫روش های زیادی برای برقراری ارتباط موفقیت آمیز وجود دارد.‬ ‫ساده ترین آن : خوب گوش دادن است!‬