کتاب لغت

fa ‫حالت اضافه‬   »   ta ஆறாம் வேற்றுமை

‫99 [نود و نه]‬

‫حالت اضافه‬

‫حالت اضافه‬

99 [தொண்ணூற்று ஒன்பது]

99 [Toṇṇūṟṟu oṉpatu]

ஆறாம் வேற்றுமை

[āṟām vēṟṟumai]

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی تاميلی بازی بیشتر
‫گربه دوست دخترم‬ என் தோழியின் பூனை என் தோழியின் பூனை 1
e--tōḻi-i- --ṉai eṉ tōḻiyiṉ pūṉai
‫سگ دوست پسرم‬ என் தோழனின் நாய் என் தோழனின் நாய் 1
eṉ--ō-a-i- nāy eṉ tōḻaṉiṉ nāy
‫اسباب بازی بچه‌هایم‬ என் குழந்தைகளின் பொம்மைகள் என் குழந்தைகளின் பொம்மைகள் 1
e---uḻan--i--ḷ-ṉ -o----ik-ḷ eṉ kuḻantaikaḷiṉ pom'maikaḷ
‫این پالتوی همکار من است.‬ இது என்னுடன் பணிபுரிபவரின் மேலங்கி. இது என்னுடன் பணிபுரிபவரின் மேலங்கி. 1
i-u eṉ---aṉ----i---ipav-riṉ m-laṅki. itu eṉṉuṭaṉ paṇipuripavariṉ mēlaṅki.
‫این خودروی همکار (زن) من است.‬ இது என்னுடன் பணிபுரிபவரின் மோட்டார் வண்டி. இது என்னுடன் பணிபுரிபவரின் மோட்டார் வண்டி. 1
It-----uṭ-ṉ ---ip-----var-ṉ-m-ṭ--r -aṇṭ-. Itu eṉṉuṭaṉ paṇipuripavariṉ mōṭṭār vaṇṭi.
‫این کار همکاران من است.‬ இது என்னுடன் பணிபுரிபவரின் வேலை. இது என்னுடன் பணிபுரிபவரின் வேலை. 1
It--e---ṭaṉ p-ṇ--ur-pav-r-ṉ-vē-a-. Itu eṉṉuṭaṉ paṇipuripavariṉ vēlai.
‫دکمه ی پیراهن افتاده است (گم شده است).‬ சட்டையின் பட்டன் போய்விட்டது. சட்டையின் பட்டன் போய்விட்டது. 1
Caṭ-ai-iṉ p-ṭṭa--p-yv-ṭṭ-tu. Caṭṭaiyiṉ paṭṭaṉ pōyviṭṭatu.
‫کلید گاراژ گم شده است.‬ வண்டி கராஜின் சாவியைக் காணவில்லை. வண்டி கராஜின் சாவியைக் காணவில்லை. 1
Vaṇ----a-āj----ā-i---k k---v-ll-i. Vaṇṭi karājiṉ cāviyaik kāṇavillai.
‫کامپیوتر رئیس خراب است.‬ மேலாளரின் கணினி வேலை செய்யவில்லை. மேலாளரின் கணினி வேலை செய்யவில்லை. 1
M-lāḷa-i---aṇi-----l-i-ce--av-ll-i. Mēlāḷariṉ kaṇiṉi vēlai ceyyavillai.
‫والدین دختر چه کسانی هستند؟‬ பெண்ணின் பெற்றோர் யார்? பெண்ணின் பெற்றோர் யார்? 1
P-ṇṇiṉ --ṟ--- yār? Peṇṇiṉ peṟṟōr yār?
‫چطور به خانه ی والدین او بروم؟‬ நான் அவளது பெற்றோரின் வீட்டிற்கு எப்படிப் போவது? நான் அவளது பெற்றோரின் வீட்டிற்கு எப்படிப் போவது? 1
N-- --aḷ-t- peṟ-ōr---v-----k--e-paṭ---pō-a--? Nāṉ avaḷatu peṟṟōriṉ vīṭṭiṟku eppaṭip pōvatu?
‫خانه در انتهای خیابان قرار دارد.‬ அந்த வீடு சாலையின் முடிவில் இருக்கிறது. அந்த வீடு சாலையின் முடிவில் இருக்கிறது. 1
A--a v--u -ā-a-y-- ----vil--r-kk---t-. Anta vīṭu cālaiyiṉ muṭivil irukkiṟatu.
‫پایتخت سوئیس چه نام دارد؟‬ ஸ்விட்ஜர்லாந்து நாட்டின் தலைநகரத்தின் பெயர் என்ன? ஸ்விட்ஜர்லாந்து நாட்டின் தலைநகரத்தின் பெயர் என்ன? 1
S-----r-āntu--āṭ-i--t-l-i-a--ra---ṉ-peya- eṉ--? Sviṭjarlāntu nāṭṭiṉ talainakarattiṉ peyar eṉṉa?
‫عنوان کتاب چیست؟‬ புத்தகத்தின் தலைப்பு என்ன? புத்தகத்தின் தலைப்பு என்ன? 1
Put--k---iṉ-t-l-i----eṉ-a? Puttakattiṉ talaippu eṉṉa?
‫اسم بچه‌های همسایه چیست؟‬ அண்டையில் இருப்பவரின் குழந்தைகளின் பெயர் என்ன? அண்டையில் இருப்பவரின் குழந்தைகளின் பெயர் என்ன? 1
A-ṭai-il-i-u--av--iṉ ku-an-a-kaḷi- peya--eṉ-a? Aṇṭaiyil iruppavariṉ kuḻantaikaḷiṉ peyar eṉṉa?
‫تعطیلات مدرسه ی بچه‌ها چه موقع است؟‬ குழந்தைகளின் விடுமுறை எப்பொழுது? குழந்தைகளின் விடுமுறை எப்பொழுது? 1
Kuḻan--i---i- -i-umuṟ-i -p--ḻut-? Kuḻantaikaḷiṉ viṭumuṟai eppoḻutu?
‫ساعت ویزیت دکتر چه زمانهایی است؟‬ மருத்துவரை சந்திக்கும் நேரம் எது? மருத்துவரை சந்திக்கும் நேரம் எது? 1
Mar------r-- c--tikk-m-nēr-- e--? Maruttuvarai cantikkum nēram etu?
‫ساعات کاری موزه چه زمان هایی است؟‬ அருங்காட்சியகம் எப்பொழுது திறந்திருக்கும்? அருங்காட்சியகம் எப்பொழுது திறந்திருக்கும்? 1
A--ṅkā--iyakam--p--ḻ-tu -i---ti-u-ku-? Aruṅkāṭciyakam eppoḻutu tiṟantirukkum?

‫تمرکز بیشتر = یادگیری بهتر‬

‫در هنگام یادگیری باید تمرکز کنیم.‬ ‫همه توجه ما باید به یک چیز باشد.‬ ‫قدرت تمرکز، ذاتی نیست.‬ ‫اوّل باید بیاموزیم که چگونه تمرکز کنیم.‬ ‫این امر معمولا در مهد کودک یا مدرسه رخ می دهد.‬ ‫در سن شش سالگی، کودکان می توانند به مدت حدود 15 دقیقه تمرکز کنند.‬ ‫نوجوانان 14 ساله می توانند دو برابر این مدّت تمرکز کنند.‬ ‫مدّت تمرکز بزرگسالان، حدود 45 دقیقه طول می کشد.‬ ‫بعد از مدّت زمان مشخصی به تدریج از تمرکز کاسته می شود.‬ ‫پس از آن خواننده علاقه خود را نسبت به موضوع از دست می دهد.‬ ‫آنها همچنین می توانند خسته شوند و یا تحت فشار روانی قرار گیرند.‬ ‫در نتیجه، مطالعه مشکل تر می شود.‬ ‫حافظه هم نمی تواند مطالب را به خوبی حفظ کند.‬ ‫امّا، فرد می تواند تمرکز خود را افزایش دهد!‬ ‫این بسیار مهم است که شما قبل از مطالعه به اندازه کافی استراحت کرده باشید.‬ ‫کسی که خسته است تنها می تواند برای یک مدّت کوتاه تمرکز کند.‬ ‫زمانی که خسته هستیم مغز ما اشتباه می کند.‬ ‫احساسات ما نیز بر تمرکز اثر دارد.‬ ‫کسی که می خواهد به طور موٍثر مطلبی را یاد بگیرد باید فکرش آزاد باشد.‬ ‫احساسات بیش از حد مثبت یا منفی مانع موفقیت یادگیری می شود.‬ ‫البته، یک فرد همیشه نمی تواند احساسات خود را کنترل کند.‬ ‫اما شما می توانید سعی کنید آنها را هنگام مطالعه نادیده بگیرید.‬ ‫کسی که می خواهد تمرکز کند، باید انگیزه داشته باشد.‬ ‫ما همیشه باید در هنگام مطالعه هدفی در ذهن داشته باشیم.‬ ‫پس از آن مغز ما آماده تمرکز است.‬ ‫وجود یک محیط آرام نیز برای تمرکز مهم است.‬ ‫و: شما باید در هنگاه مطالعه برای این که بیدار بمانید مقدار زیادی آب بنوشید.‬ ‫کسی که همه این مطالب را در ذهن داشته باشد مسلما می تواند برای مدّت طولانی تری تمرکز کند.‬