کتاب لغت

fa ‫در راه‬   »   ta வழியில்

‫37 [سی و هفت]‬

‫در راه‬

‫در راه‬

37 [முப்பத்தி ஏழு]

37 [Muppatti ēḻu]

வழியில்

[vaḻiyil]

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی تاميلی بازی بیشتر
‫او (مرد) با موتورسیکلت حرکت می‌کند.‬ அவர் மோட்டார் சைக்கிளில் செல்கிறார். அவர் மோட்டார் சைக்கிளில் செல்கிறார். 1
av-r m-ṭ-ār --ik--ḷil ce-k---r. avar mōṭṭār caikkiḷil celkiṟār.
‫او (مرد) با دوچرخه حرکت می‌کند.‬ அவர் சைக்கிளில். செல்கிறார். அவர் சைக்கிளில். செல்கிறார். 1
Av-r c-ikkiḷ-l- Ce-ki---. Avar caikkiḷil. Celkiṟār.
‫او (مرد) پیاده می‌رود.‬ அவர் நடந்து. செல்கிறார். அவர் நடந்து. செல்கிறார். 1
Av-r ----n-u.-C---i-ā-. Avar naṭantu. Celkiṟār.
‫او (مرد) با کشتی حرکت می‌کند.‬ அவர் கப்பலில். செல்கிறார். அவர் கப்பலில். செல்கிறார். 1
A-ar -ap---il- --lk-ṟ-r. Avar kappalil. Celkiṟār.
‫او (مرد) با قایق حرکت می‌کند.‬ அவர் படகில். செல்கிறார். அவர் படகில். செல்கிறார். 1
A-a- p-ṭ-kil. C-lk-ṟ--. Avar paṭakil. Celkiṟār.
‫او (مرد) شنا می‌کند.‬ அவர் நீந்துகிறார். அவர் நீந்துகிறார். 1
A-ar -ī--ukiṟ-r. Avar nīntukiṟār.
‫اینجا جای خطرناکی است؟‬ இது ஆபத்தான இடமா? இது ஆபத்தான இடமா? 1
I-- ------ṉ--i---ā? Itu āpattāṉa iṭamā?
‫آیا تنهایی قدم زدن خطرناک است؟‬ இங்கே தனியே செல்வது ஆபத்தா? இங்கே தனியே செல்வது ஆபத்தா? 1
Iṅkē----i-ē celvatu-ā-at-ā? Iṅkē taṉiyē celvatu āpattā?
‫آیا پیاده روی در شب خطرناک است؟‬ இங்கே இரவில் தனியே நடந்து செல்வது ஆபத்தா? இங்கே இரவில் தனியே நடந்து செல்வது ஆபத்தா? 1
I--ē-i--vil--aṉ-y---a----u-cel-at--āp--tā? Iṅkē iravil taṉiyē naṭantu celvatu āpattā?
‫ما راه را (با ماشین) اشتباه رفته ایم.‬ நாங்கள் தொலைந்துபோய்விட்டோம். நாங்கள் தொலைந்துபோய்விட்டோம். 1
Nā-ka- -ol-in-up---i----. Nāṅkaḷ tolaintupōyviṭṭōm.
‫ما در مسیر اشتباه هستیم.‬ நாங்கள் தவறான பாதையில் வந்திருக்கிறோம். நாங்கள் தவறான பாதையில் வந்திருக்கிறோம். 1
N--k-------ṟ--a--ā---y----an-iruk--ṟō-. Nāṅkaḷ tavaṟāṉa pātaiyil vantirukkiṟōm.
‫ ما باید برگردیم.‬ நாங்கள் திரும்ப வேண்டும். நாங்கள் திரும்ப வேண்டும். 1
N-ṅ----t---mpa-v---um. Nāṅkaḷ tirumpa vēṇṭum.
‫اینجا کجا می‌شود پارک کرد؟‬ இங்கே வண்டியை எங்கே நிறுத்துவது? இங்கே வண்டியை எங்கே நிறுத்துவது? 1
Iṅkē-vaṇṭiy-- -ṅ---n-ṟ-----atu? Iṅkē vaṇṭiyai eṅkē niṟuttuvatu?
‫آیا ‫اینجا پارکینگ هست؟‬ இங்கே வண்டியை நிறுத்துமிடம் ஏதும் இருக்கிறதா? இங்கே வண்டியை நிறுத்துமிடம் ஏதும் இருக்கிறதா? 1
I-kē va-ṭ-y-i niṟ----m-ṭ-- -t----r-kki--t-? Iṅkē vaṇṭiyai niṟuttumiṭam ētum irukkiṟatā?
‫چقدر می‌شود اینجا پارک کرد؟‬ இங்கே வண்டியை எத்தனை நேரம் நிறுத்தலாம்? இங்கே வண்டியை எத்தனை நேரம் நிறுத்தலாம்? 1
I--ē--a----a---t-aṉa------m --ṟ---alām? Iṅkē vaṇṭiyai ettaṉai nēram niṟuttalām?
‫شما اسکی می‌کنید؟‬ நீங்கள் பனிச்சறுக்கல் செய்வீர்களா? நீங்கள் பனிச்சறுக்கல் செய்வீர்களா? 1
N--k---p---c-a-ukkal-c--v-rk--ā? Nīṅkaḷ paṉiccaṟukkal ceyvīrkaḷā?
‫با تله سیژ (بالابر اسکی) بالا می‌روید؟‬ நீங்கள் ஸ்கி லிஃபடில் உச்சிக்கு செல்வீர்களா? நீங்கள் ஸ்கி லிஃபடில் உச்சிக்கு செல்வீர்களா? 1
N--k-ḷ-s----i---ṭi--uc---ku-ce-vīrka--? Nīṅkaḷ ski liḥpaṭil uccikku celvīrkaḷā?
‫آیا می‌شود اینجا چوب اسکی کرایه کرد؟‬ இங்கு பனிச்சறுக்கல் பலகை வாடகைக்கு எடுக்க முடியுமா? இங்கு பனிச்சறுக்கல் பலகை வாடகைக்கு எடுக்க முடியுமா? 1
Iṅk--p--i-c-ṟu-k-- --l--a- vā-a--i--u ---k---m--iyum-? Iṅku paṉiccaṟukkal palakai vāṭakaikku eṭukka muṭiyumā?

‫خود گویه‬

‫وقتی کسی با خود حرف می زند، برای شنوندگان عجیب است.‬ ‫در حالی که معمولا تقریبا هرکسی با خود حرف می زند.‬ ‫روانشناسان برآورد می کنند که بیش از 95 درصد از بزرگسالان با خود حرف می زنند.‬ ‫کودکان تقریبا همیشه در هنگام بازی با خود حرف می زنند.‬ ‫بنابراین حرف زدن با خود امری کاملا طبیعی است.‬ ‫این یک نوع خاصی از ارتباطات است.‬ ‫و مزایای بسیاری در گاهگاهی حرف زدن با خود وجود دارد!‬ ‫زیرا افکار ما را از طریق حرف زدن سازماندهی می کند.‬ ‫وقتی ما با خود حرف می زنیم، صدای درونی ما بروز می کند.‬ ‫یا شاید بتوان گفت که فکر کردن به صدای بلند است.‬ ‫خصوصا افراد پریشان احوال اغلب با خود حرف می زنند.‬ ‫در این افراد، منطقه خاصی از مغز کمتر فعّال است.‬ ‫در نتیجه، کمتر سازمان یافته است.‬ ‫آنها با حرف زدن با خود به روشمند کردن خود کمک می کنند.‬ ‫خودگویه ها همچنین به ما در تصمیم گیری کمک می کنند.‬ ‫و راه بسیار خوبی برای تنش زدائی است.‬ ‫خودگویه تمرکز حواس را افزایش می دهد و شما را سازنده تر می کند.‬ ‫زیرا صحبت کردن در مورد چیزی با صدای بلند بیشر از فکر کردن به آن طول می کشد.‬ ‫ما وقتی که صحبت می کنیم بیشتر از افکارمان آگاه هستیم.‬ ‫اگر در هنگام آزمون های دشوار با خود حرف بزنیم بهتر آن را انجام می دهیم.‬ ‫آزمایشات مختلف این امر را نشان داده اند.‬ ‫ما همچنین می توانیم با حرف زدن با خود شجاعت خود را تقویت کنیم.‬ ‫بسیاری از ورزشکاران برای ایجاد انگیزه در خود با خود حرف می زنند.‬ ‫متاسفانه، ما معمولا در موقعیت های منفی با خود حرف می زنیم.‬ ‫بنابراین، باید همیشه سعی کنیم که مثبت باشیم.‬ ‫و ما اغلب باید آرزوهای خود را مرور کنیم.‬ ‫و از این راه و از طریق حرف زدن بر اعمال خود به صورت مثبت تاثیر می گذاریم.‬ ‫اما متاسفانه، زمانی این موضوع کارساز است که ما واقع بین باشیم.‬