کتاب لغت

fa ‫در راه‬   »   gu રોડ પર

‫37 [سی و هفت]‬

‫در راه‬

‫در راه‬

37 [સાડત્રીસ]

37 [Sāḍatrīsa]

રોડ પર

[rōḍa para]

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی گجراتی بازی بیشتر
‫او (مرد) با موتورسیکلت حرکت می‌کند.‬ તે મોટરસાઇકલ ચલાવે છે. તે મોટરસાઇકલ ચલાવે છે. 1
t---ō-ar---&apo--i-a-a -a-ā-ē chē. tē mōṭarasā'ikala calāvē chē.
‫او (مرد) با دوچرخه حرکت می‌کند.‬ તે તેની બાઇક ચલાવે છે. તે તેની બાઇક ચલાવે છે. 1
Tē-t--- bā--p--;-k- -alāvē ---. Tē tēnī bā'ika calāvē chē.
‫او (مرد) پیاده می‌رود.‬ તે ચાલે છે. તે ચાલે છે. 1
T--cā-ē-chē. Tē cālē chē.
‫او (مرد) با کشتی حرکت می‌کند.‬ તે વહાણ દ્વારા જાય છે. તે વહાણ દ્વારા જાય છે. 1
Tē ---ā-a dvā-ā j-y- ---. Tē vahāṇa dvārā jāya chē.
‫او (مرد) با قایق حرکت می‌کند.‬ તે બોટ દ્વારા જાય છે. તે બોટ દ્વારા જાય છે. 1
T--b--- --ā----āy- -hē. Tē bōṭa dvārā jāya chē.
‫او (مرد) شنا می‌کند.‬ તે સ્વિમિંગ કરે છે. તે સ્વિમિંગ કરે છે. 1
T- s---iṅ---ka----h-. Tē svimiṅga karē chē.
‫اینجا جای خطرناکی است؟‬ શું તે અહીં જોખમી છે? શું તે અહીં જોખમી છે? 1
Śu- t---h---j-k--mī-ch-? Śuṁ tē ahīṁ jōkhamī chē?
‫آیا تنهایی قدم زدن خطرناک است؟‬ શું એકલા હરકત કરવી ખતરનાક છે? શું એકલા હરકત કરવી ખતરનાક છે? 1
Śuṁ ------ha--ka----aravī-kha--r--ā-a---ē? Śuṁ ēkalā harakata karavī khataranāka chē?
‫آیا پیاده روی در شب خطرناک است؟‬ શું રાત્રે ચાલવા જવું જોખમી છે? શું રાત્રે ચાલવા જવું જોખમી છે? 1
Śu- -ātrē c--avā j-v---jōkh-m--c--? Śuṁ rātrē cālavā javuṁ jōkhamī chē?
‫ما راه را (با ماشین) اشتباه رفته ایم.‬ અમે ખોવાઈ ગયા. અમે ખોવાઈ ગયા. 1
A---k-ōv-&a-os-ī g-y-. Amē khōvā'ī gayā.
‫ما در مسیر اشتباه هستیم.‬ અમે ખોટા ટ્રેક પર છીએ. અમે ખોટા ટ્રેક પર છીએ. 1
Amē --ō----r--a--ar- -hī-a---;-. Amē khōṭā ṭrēka para chī'ē.
‫ ما باید برگردیم.‬ આપણે પાછા વળવું જોઈએ. આપણે પાછા વળવું જોઈએ. 1
Āpaṇ---āch--va-a-u--j-&--os;--a-os--. Āpaṇē pāchā vaḷavuṁ jō'ī'ē.
‫اینجا کجا می‌شود پارک کرد؟‬ તમે અહીં ક્યાં પાર્ક કરી શકો છો? તમે અહીં ક્યાં પાર્ક કરી શકો છો? 1
T--- ---- ky-ṁ-p---a karī -ak- --ō? Tamē ahīṁ kyāṁ pārka karī śakō chō?
‫آیا ‫اینجا پارکینگ هست؟‬ શું અહીં પાર્કિંગ છે? શું અહીં પાર્કિંગ છે? 1
Ś-ṁ-a--ṁ --rk-ṅ-a---ē? Śuṁ ahīṁ pārkiṅga chē?
‫چقدر می‌شود اینجا پارک کرد؟‬ તમે અહીં કેટલો સમય પાર્ક કરી શકો છો? તમે અહીં કેટલો સમય પાર્ક કરી શકો છો? 1
Ta-ē --īṁ--ē--lō -a-a-a-pārka---rī ś-k--c--? Tamē ahīṁ kēṭalō samaya pārka karī śakō chō?
‫شما اسکی می‌کنید؟‬ શું તમે સ્કી કરો છો? શું તમે સ્કી કરો છો? 1
Śu- -am- s-ī --r- ch-? Śuṁ tamē skī karō chō?
‫با تله سیژ (بالابر اسکی) بالا می‌روید؟‬ શું તમે સ્કી લિફ્ટને ટોચ પર લઈ જાઓ છો? શું તમે સ્કી લિફ્ટને ટોચ પર લઈ જાઓ છો? 1
Śuṁ--am- skī-l-phṭan- --c- pa---la&-p-s;- jā&ap-s-ō -hō? Śuṁ tamē skī liphṭanē ṭōca para la'ī jā'ō chō?
‫آیا می‌شود اینجا چوب اسکی کرایه کرد؟‬ શું તમે અહીં સ્કીસ ભાડે આપી શકો છો? શું તમે અહીં સ્કીસ ભાડે આપી શકો છો? 1
Śu- --m- ah-- s-īs- bhāḍ--ā------ō ---? Śuṁ tamē ahīṁ skīsa bhāḍē āpī śakō chō?

‫خود گویه‬

‫وقتی کسی با خود حرف می زند، برای شنوندگان عجیب است.‬ ‫در حالی که معمولا تقریبا هرکسی با خود حرف می زند.‬ ‫روانشناسان برآورد می کنند که بیش از 95 درصد از بزرگسالان با خود حرف می زنند.‬ ‫کودکان تقریبا همیشه در هنگام بازی با خود حرف می زنند.‬ ‫بنابراین حرف زدن با خود امری کاملا طبیعی است.‬ ‫این یک نوع خاصی از ارتباطات است.‬ ‫و مزایای بسیاری در گاهگاهی حرف زدن با خود وجود دارد!‬ ‫زیرا افکار ما را از طریق حرف زدن سازماندهی می کند.‬ ‫وقتی ما با خود حرف می زنیم، صدای درونی ما بروز می کند.‬ ‫یا شاید بتوان گفت که فکر کردن به صدای بلند است.‬ ‫خصوصا افراد پریشان احوال اغلب با خود حرف می زنند.‬ ‫در این افراد، منطقه خاصی از مغز کمتر فعّال است.‬ ‫در نتیجه، کمتر سازمان یافته است.‬ ‫آنها با حرف زدن با خود به روشمند کردن خود کمک می کنند.‬ ‫خودگویه ها همچنین به ما در تصمیم گیری کمک می کنند.‬ ‫و راه بسیار خوبی برای تنش زدائی است.‬ ‫خودگویه تمرکز حواس را افزایش می دهد و شما را سازنده تر می کند.‬ ‫زیرا صحبت کردن در مورد چیزی با صدای بلند بیشر از فکر کردن به آن طول می کشد.‬ ‫ما وقتی که صحبت می کنیم بیشتر از افکارمان آگاه هستیم.‬ ‫اگر در هنگام آزمون های دشوار با خود حرف بزنیم بهتر آن را انجام می دهیم.‬ ‫آزمایشات مختلف این امر را نشان داده اند.‬ ‫ما همچنین می توانیم با حرف زدن با خود شجاعت خود را تقویت کنیم.‬ ‫بسیاری از ورزشکاران برای ایجاد انگیزه در خود با خود حرف می زنند.‬ ‫متاسفانه، ما معمولا در موقعیت های منفی با خود حرف می زنیم.‬ ‫بنابراین، باید همیشه سعی کنیم که مثبت باشیم.‬ ‫و ما اغلب باید آرزوهای خود را مرور کنیم.‬ ‫و از این راه و از طریق حرف زدن بر اعمال خود به صورت مثبت تاثیر می گذاریم.‬ ‫اما متاسفانه، زمانی این موضوع کارساز است که ما واقع بین باشیم.‬